U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ALO MAJMUNČINO NABIO SI DVA METRA U TO DŽIGLJAVO DUPE I KAD TI RITA NEKO PENAL TI ĆE STOJIŠ SAMO U SREDINU PA DAJ NEMOJ ME JEBAT
DA NE PRIČAM ŠTO FAUL BIO VAN 16 ALI JEBENI LAHOZ NARAVNO DA ĆE SVOM MIDŽETSKOM HISPANO LJUBAVNIKU DA SVIRA PENAL NA TACNU
Shhh
Odvratan je sudija generalno, 100 žutih kartona podelio degenerik. Ali brt - ŠTA RADI Holandija 75 minuta, ništa bukv. nisu napravili. Više mi uradili protiv Brazila.
Gde su im Deliht i Vandebek? Znam da ovaj drugi nije baš u formi ali odličan je igrač a ovi ništa ne rade drugi, bar ne bi bio lošiji.
Vandebek nije pozvan uopšte a neigranje Delihta ni meni nije jasno, izgleda da Vangal više voli Timbera crnog
Ružno ovo od Mesija što se valja, šupački krajnje. Ne treba mu to.
kakva ciganjorčina naritala loptu u klupu hahhahhahahah
Haha znaci nekom je mogao da dislocira vilicu, ciganjska posla
Svidja mi se sto se ciganisanje nagradi sa +10min sad. Nije lose ovo
Hrvati ce rastociti ko god da prodje ovde, uzasni su
Mora pasti nalupavanje za ovakve stvari, ako ne od Holandije a ono u polufinalu svakako.
Da, hrvati ce ladno u finale
Od kad je izasao de paul btw arg ne moze se sastavi
Na korak smo od izbacivanja poslednjih cigana sa takmičenja, prijatelji
MA TAKO BREEEEEEEEEEE
Abbaha
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa
Psihologija sad 1000>1 za holand, ovo mogu rese pre penala
Qatar Top 3 prvenstva bilo evropska bilo svjetska sto sam ja gledao u ovom svom dvaespetogodisnjem zivotu