Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. jeste scous al fora što sad treba pola sata da igraju sa formacijom koja bila tu da bi se bunarilo, weghorst i luk dejong zajedno na terenu, ima da duva promaja pozadi i ima da ih skenjaju cigani na neku kontru evo de sam

2. Mislis gosn Lautaro de Iguain da moze dati zgoditak eh

S obzirom da mesi vise nema snage mnim

3. Izglednije je da holanđani povedu

4. jeste scous al fora što sad treba pola sata da igraju sa formacijom koja bila tu da bi se bunarilo, weghorst i luk dejong zajedno na terenu, ima da duva promaja pozadi i ima da ih skenjaju cigani na neku kontru evo de sam

sve sto treba da urade je da nastave sa ovim sto svejedno vec pola sata igre teraju.

Sto kazes najgore je ako se povuku sa timom za bunarenje

5. ima da duva promaja pozadi

C, ostali i Vandajk i Ake u igri, mogu da šutaju lopte napred sad i baš ih briga. Ali da neće biti crvenih - ne znam baš.

6. Pola sata jos bice i crvenih sig,prsti sve

7. nemoj samo nopert da ostane da brani penale ako dođe do toga vangale ko boga te molim

8. Jako su se ispederisali i Paredes i Golman, a malo i Mesi, nije da nije. Ne može tako da se prodje, moraju ispasti, ne vredi.

9. Izkrulovaće Van Gal nešto ako dodje do penala. Sifra Brajan Ruiz

10. Jbt lošije sudjenje skoro nisam video.

11. i protiv brazila je bilo katastrofa i to protiv brazila lol

12. Ciji je vratar raspolozeniji uh bice zanimljivo

13. Pa jedino hrvate da dovede da im sutiraju penale

I brane

14. Vadi Noperta ubači Pasvera Fan Hale trust me bro

15. Van Gal
    Big brain time

16. Bukv. će ispasti ko Španci, posle stative iz poslednjeg šuta.

17. Param Parchard
    Bukv. će ispasti ko Španci, posle stative iz poslednjeg šuta.

Pa i Brazilci tako ispadoše?

18. El se iko spremo za penale ovo prvenstvo, majkevamganabijem?

19. Lol, da, Hrvatska xD

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.