Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Drugi u teretani, ujkani u streljani

2. van gal sad zali eh

Fasisti na ustase znaci

3. Jbg moraće hrvati da ih reše ipak

4. Jbg ne verujem da su prošli ovako šupački. Ništa, svim srcem uz susjede.

5. Ubijam se ne dajte Ejdusu da drka na mene.

6. Vamooos, vamos, argentinaaaaaa

7. Idemo sad napred komšije
    Zajedno protiv cigana

8. Uvek, uvek protiv ustaša sestre im jebem

9. Svašta sam ovde nalupao, nema šta, ali za Brazil sam bio u pravu potpuno - ništa nisu napravili do kraja. Prehajpovali ih grdje nego mi sami sebe što smo, nas su doduše odvalili, protiv Šiptara jedva nekako, od Kameruna izgubili (ajde de), tri gola u grupi, otkinuli realno daleko slabiju J. Koreju i ispali od braće komšija večeras. Sve u svemu ništa.

10. ено званично добили отказе и мартинез и тите логично

11. Odlično prvenstvo. Daj Ustašama Vlahovića i Mitrovića i osvojiće ovo prelagano
    Ljudi su napravili od repstacije državu u državi svi kao jedan stali iza toga i gaze
    Mi smo kao ispuhan balon završili, Brazil isto samo iz drugog razloga itd

12. A jebeno ako sam dobro shvatio nece modric igrati sledecu znaci lak posao za argentinu jebeno samo mi to jos na svu muku fali da mesi osvoji

13. Što ne igra štakor?

14. Zuti ako sam dobro razumeo komentatora posto sam gledao na stranom jeziku strim

15. Ima negdje snimak penala od sinoć?

16. Nema sile da hrvati ne prodju argentinu

17. Haha celt pokušava da ih urekne ovim tvrdnjama al bojim se da će samo biti u pravu

18. мораће марадона с небеса да реагуј и да гаучоси добију ипак свим срцем за аргентиуу

19. Zelen Lukac
    Ima negdje snimak penala od sinoć?

https://streamff.com/v/maOAhXsCkl

20. Nema šanse da bi Modrić sebi dopustio da preskoči polufinale zbog žutih. Inače bedna ta pravila što se žutih kartona tiče, prezaštićeni su neki igrači.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.