Svašta sam ovde nalupao, nema šta, ali za Brazil sam bio u pravu potpuno - ništa nisu napravili do kraja. Prehajpovali ih grdje nego mi sami sebe što smo, nas su doduše odvalili, protiv Šiptara jedva nekako, od Kameruna izgubili (ajde de), tri gola u grupi, otkinuli realno daleko slabiju J. Koreju i ispali od braće komšija večeras. Sve u svemu ništa.
Odlično prvenstvo. Daj Ustašama Vlahovića i Mitrovića i osvojiće ovo prelagano
Ljudi su napravili od repstacije državu u državi svi kao jedan stali iza toga i gaze
Mi smo kao ispuhan balon završili, Brazil isto samo iz drugog razloga itd
Nema šanse da bi Modrić sebi dopustio da preskoči polufinale zbog žutih. Inače bedna ta pravila što se žutih kartona tiče, prezaštićeni su neki igrači.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Drugi u teretani, ujkani u streljani
van gal sad zali eh
Fasisti na ustase znaci
Jbg moraće hrvati da ih reše ipak
Jbg ne verujem da su prošli ovako šupački. Ništa, svim srcem uz susjede.
Ubijam se ne dajte Ejdusu da drka na mene.
Vamooos, vamos, argentinaaaaaa
Idemo sad napred komšije
Zajedno protiv cigana
Uvek, uvek protiv ustaša sestre im jebem
Svašta sam ovde nalupao, nema šta, ali za Brazil sam bio u pravu potpuno - ništa nisu napravili do kraja. Prehajpovali ih grdje nego mi sami sebe što smo, nas su doduše odvalili, protiv Šiptara jedva nekako, od Kameruna izgubili (ajde de), tri gola u grupi, otkinuli realno daleko slabiju J. Koreju i ispali od braće komšija večeras. Sve u svemu ništa.
ено званично добили отказе и мартинез и тите логично
Odlično prvenstvo. Daj Ustašama Vlahovića i Mitrovića i osvojiće ovo prelagano
Ljudi su napravili od repstacije državu u državi svi kao jedan stali iza toga i gaze
Mi smo kao ispuhan balon završili, Brazil isto samo iz drugog razloga itd
A jebeno ako sam dobro shvatio nece modric igrati sledecu znaci lak posao za argentinu jebeno samo mi to jos na svu muku fali da mesi osvoji
Što ne igra štakor?
Zuti ako sam dobro razumeo komentatora posto sam gledao na stranom jeziku strim
Ima negdje snimak penala od sinoć?
Nema sile da hrvati ne prodju argentinu
Haha celt pokušava da ih urekne ovim tvrdnjama al bojim se da će samo biti u pravu
мораће марадона с небеса да реагуј и да гаучоси добију ипак свим срцем за аргентиуу
Ima negdje snimak penala od sinoć?
https://streamff.com/v/maOAhXsCkl
Nema šanse da bi Modrić sebi dopustio da preskoči polufinale zbog žutih. Inače bedna ta pravila što se žutih kartona tiče, prezaštićeni su neki igrači.