Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Chediro sve si zasrao glupane

2. Kako je glup decko

3. Ako odu na produzetke, gotovo je za maroko

4. ne moze porugal da da go

5. свака част мароку јбг

6. Pa brate igraju nije da ne igraju Hakimi je u top 3 desna beka na svetu trenutno a po meni je i najbolji. Bono godinama brani u Sevilji, Ziyech je imao onu sezonu s ajaksom u ligi šampiona pa je sad rezervista čelsija, amrabat objašnjava stvari na poziciji zadnjeg veznog u italiji isto dosta dugo. Imaju dobre igrače nije da nemaju.

7. Gledam sport 35 godina. I retki su dani kada sam video nesto bas istorijski. Ovo je taj dan.

8. A jebga Rona šta bi ovo :) Kad su se povukli skroz na početku drugog mislio sam - šanse nema da se odbrane celo poluvreme. Svaka čast, maestralno. Jbg ispovredjivalo im se pola tima sad, nadam se da će uspeti da ih izrokaju nekakvim dopingom da se oporave.

9. I retki su dani kada sam video nesto bas istorijski.

Zvezda naguzila paću trojkom u zadnjoj sekundi, u prvom evroligaškom derbiju ikada. poy

10. My guy juče: asistencija i gol

Your guy danas: s igračem više ne može ništa.

11. Sve ide lepo, još englezi da se ugaze k’o mokro govno i biće ovo lep dan

12. lazni car kron mali, aj nek je sa srecom pa da ne slusamo i ne citamo vise nebulozna poredjenja sa real goatom

maroko coko moko ima snage za drugo poluvreme, igraci srbije u neverici kako je to moguce :O

13. Loše je Ronaldo igrao. Bolji Mesi na prvenstvu nema sra

14. Nije pravio razliku Mesi jeste

15. Kako nije, si vido razliku koju napravio kad ga ostavio na klupi protiv šiptara

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.