Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Pa brate igraju nije da ne igraju Hakimi je u top 3 desna beka na svetu trenutno a po meni je i najbolji. Bono godinama brani u Sevilji, Ziyech je imao onu sezonu s ajaksom u ligi šampiona pa je sad rezervista čelsija, amrabat objašnjava stvari na poziciji zadnjeg veznog u italiji isto dosta dugo. Imaju dobre igrače nije da nemaju.

da, uopste ne lici kao ekipa napravljena od nekih sporednih igraca, iako sam mislio da jeste. ne pratim jbg da znam.

2. На овом првенству га Кики угасио као про играч, волео бих да ме демантује и да се воздигне.

3. Maroko 5 utakmica i 1 gol. I to autogol lol

4. Nema više uzdizanja na žalost

5. Saće i susjedi u finale za koji dan, drugo zaredom, pa će i to biti istorijski trenutak. Baš te krenulo Zapato

6. Brt sta si se navrzo na mene jbt, jesam ja kriv sto ispao Portigal

7. Postoje šanse da doživimo finale:

Hrvatska-Maroko

Jebote..

8. Odlično prvenstvo btw, žarapi ugazili Argentinu, Japan napravio čudo, Maroko takodje, Hrvati izbacili prvog favorita, Mesi vuče Argentinu, večeras derbi, malo crvenih, dosta lepih golova, i realno samo jednu utakmicu ujebao sudija, onu sinoć. Još da Englezi dobiju peglanje jedno 3:0 večeras i milinica.

9. jesam ja kriv sto ispao Portigal

Jebo Portugal, mada u suštini ne bi mi smetalo da su osvojili. Ne bih baš albion ili Argentina da uzmu ovo, Francuzi ok, Hrvati ili Maroko - do jaja.

10. Jeste dobro prvenstvo jbg, prilozene zrtve fudbalskim bogovima i hramovima, nemos to lose da bude.

Osim sto ce hrvati osvoje al dobro sad

11. Pravo da vam kazem mozda i omeksam na engleze veceras, videcemo.

I oni nasa braca napacena, ista govna ko i srbija sto se svega oko fudbala tice

12. Alo nemoj za francusku da se navija smorili ga ajmo malo nova krv malo da se uzburka status quo

13. A Englezi nam dva puta bili saveznici

14. Englezi prolaze 100000%.

15. Ne bi naš čovek sportski sladokusac lepu reč da kaže

16. Prolaze Engezi, ko bi gledo Francuze dosadne ma daj

17. Fale žabari ovde.
    Kako bre možete da navijate za ujke meni to nije jasno, objasnite mi navijači koljača dece, izađite iz ormara

18. ахаха е питају усташе дајте песму коју певате кад игра рвацка они крену у бој у бој за народ свој или тако нешто
    а ови срби што навијају за усташе и пишу свака част за комшилук браво и то, су тотално безличне особе и наравно облајхане бабе

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.