Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ono što ja znam da će večeras u fudbalskim krugovima biti aktuelan vic "jel znate u kojem selu Englezi najbolje žive?" - u onom gde nema Francuza.

Laganih 3:0, dva gola žiru i zgoditak Harija Megvajera u sopstvenu mrežu

2. Kako da ne ovo ce biti 0:0 posle 150 minuta i posle 0:0 na penale

3. Taman sam teo da kaem da će bude mrtvilo
    Al me francuski crnac demantovao

4. Kako da ne ovo ce biti 0:0 posle 150 minuta i posle 0:0 na penale

Dobro je sto se ne kladim sa parama

5. Imaju najbolju ligu na svetu, najskuplji tim na prvenstvu i ne mogu naći boljeg defanzivca od jebenog Megvajera. Znači smem da se kladim da će napraviti kiks posle kojeg će Francuzi dati gol

6. Tako je i meni neverovatno da Brazil velesila od 217 miliona stanovnika odbranu zasniva na tijagu silvi jebenom i sto je umesto ricarlisona ubacio lika koji igra u flamengu fazon debeli ronaldo se u VIP lozi prevrce

7. Ili da protiv hrvata koji imaju neverovatno dobar vezni red Brozovic stub intera, modric stub reala, kovacic kida godinama u celziju, likovi igraju sa DVA vezna igraca pokojnim kazemirom i onim slepcem iz vest hema ne znam ni ko je taj lik i 4 napadaca kojima nema ko da doda. Prolazi to protiv Paname i Srbije al protiv Joska Broza i gorenavedenog veznog reda slabije malo

8. Drago mi je što se razumemo PuppetMaster

9. Haha nije Broz nego Gvardiol lapsus

10. Josko Gvardiol isao pre par godina na balkan tube fest da se slika sa mudjom i caletom haha

11. Hendersone napusti utakmicu numeš

12. objasnite mi prezime gvardiol molim vas

13. Ćale mu iz Dalmacije, neki italijanski korijeni sig

14. E ovako kako Francuska igra tako se igra fudbal a ne ko neke Hrvatske zenice.

15. francuska bukvalno jedina ekipa koja na ovom prvenstvu valja kurcu

16. цитираћу холтуа соса и гвардиол ликови из скарфејса су
    папетмајстор све у праву хахах

17. педро из фламенга хахахахахахахахаххаха страшан нападач у рангу луке јовића е мој ћићи ментолу гори си од сколарија 2014

18. Pa nije imao opciju drugu jebiga jer žezus povređen a gejimarčinu ne sme niko nikad da izvadi s terena da uđe npr martineli. Samo ti citiraj houltua ima da lansiraš hrvate direkt u finale.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.