Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Moji su: Francuska, Španija, Brazil i Argentina. Ne nužno tim redoslijedom, ali zasigurno neko od njih. Ono tipa finale polufinale i to ne zelim da predviđam to je neizvjesno i ko zna kako ce se stvari odvijati ali objektivno ove 4 reprezentacije najozbiljnije
Ne kapiram opsednutost španskim ciganjorima, mora da vas vataju na staru slavu. U onakvoj kršini od kvalifikacione grupe su dopustili sebi da igraju nerešeno sa Grcima kući i da ih dobije Šwedska tamo. Nije to to, neće da može tako.
https://i.imgur.com/KXcx91a.jpeg
Slažem se šmo, razlog sto uvrstavam spaniju je iskljucivo zato sto je za portugal pozvan ronaldo, lik je postao bonerkill fudbala, gušio je benzemu jebenog, moš mislit kakav će synergy imati sa reprezentacijom, ma nikakav
Ronaldo je svoje isprdio bojim se, ono finale sa francuskom je bio labudji pjev i toeto
ja cu da se uhvatim za provereno. favoriti su mi nemci, brazil i italija
Nemci uvek bili
Gorecka, Gnabri, Gundogan, Sane, Musiala, Haverc, Miler - to sve daje golove, regularno. Zašto nisu zvali Vernera btw?
Zglob sjebo cini mi se
Ronaldo ce da pokida ovo prvenstvo iz vise razloga
Nece Por daleko da dogura svakao
Dokle smo dogurali?
Do grla. Osecas li?
Јел има још нека православна земља на СП сем нас? Гречија игра ли?
nema
Onda je prvo mesto zagarantovano.
ekumenski
Želim da mene neko voli koliko Melkor voli Gorecku
hahahahh bukv
Nadam se slomu ciganske osovine Brazil-Argentina-Španija u ranoj fazi takmičenja, ostalo mi je svejedno nek osvoji ko oće (osim engleza)
to ostalo samo kao predrasude, sad su svi u fudbalu ciganije da se ne lazemo.