Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Njega naročito volim, ali brt to je čovek od koliko, tipa 37? Koji igra u Engleskoj, svaka tri dana ima utakmicu, vrv vuče pregršt sitnih povreda i treba da odigra 8 utakmica na vrhunskom nivou i u žestokom tempu da bi osvojio prvenstvo. Nema načina. Danilo igra nikad slabije u Juventusu. Alex Sandro takodje, baš loša sezona, Bremer takodje. Markinjos i Militao jesu dobri ali slabo je bre to, duva promaja na sve strane. Represtacije tipa Nemačka, Španija, Belgija...Spakovaće im 2-3 gola, pogotovo što se napadači neće vraćati u odbranu da pomažu. Sredina i napad su im sjajni, ali sa odbranom ovakvom nemaju šta da traže.

2. Te reprezentacije možda i oće, Smrdija nikako.

3. Pa nisu oni 1934. osvojili nego 1930. i 1950. LOL

1950. su pobedili Brazil u finalu u Brazilu pa su brazilski navijaci kamenovali svoje igrace LOL

4. Pa što ih nisu pobedili kući majmuni LOL

5. Ma nema bre šanse, ja ne znam ko su ti ljudi što zamišljaju da će Brazil i Argentina da osvoje prvenstvo. Treba napraviti spisak i istaći ga javno, da možemo posle da ih sprdamo.

6. ae evo izlistaj favorite svoje, ja ću moje, pa će se sprdamo kad se završi svecko na osnovu tačnosti predviđanja; moji su brazil, francuska, argentina, portugalIJA i kao neki relativni tamni konj neka bude belgija, tim redosledom.

7. italija favorit iz senke.

8. 1. Španija
    2. Alemanja
    3. Francuzi
    4. Holandija
    5. Belgija

9. eurocentrično ali dobro, zapamtiću ovaj post pičko

10. Volim latinoamerički fudbal više, ali budimo realni, Nemačka i Španija su strah i trepet za Brazil i Argentinu. Treba odigrati celo prvenstvo na najvišem nivou, a ovi nisu sposobni za takvo što - da je jedna utakmica ok, može svašta da se desi i bilo koga da pobede, ali ovako - nema teorije. Holandija me ne bi iznenadila, uvek su dobri na velikim takmičenjima i igraju super fudbal i imaju kompaktan tim, bez obzira na to koga povedu, a sad em su opet kvalitetni, em ih nije bilo prošli put i vrv su željni da se pokažu u najboljem izdanju.

11. A i grupa im je presmešna, taman da se uigraju za nastavak.

12. Opasna ekipa, nema šta

Netherlands squad:
    Goalkeepers: Justin Bijlow (Feyenoord), Andries Noppert (Heerenveen), Remko Pasveer (Ajax).

Defenders: Nathan Ake (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (Inter Milan), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Matthijs de Ligt (Bayern Munich), Tyrell Malacia (Manchester United), Jurrien Timber (Ajax), Stefan de Vrij (Inter Milan).

Midfielders: Steven Berghuis (Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (Atalanta), Marten de Roon (Atalanta), Xavi Simons (PSV Eindhoven), Kenneth Taylor (Ajax).

Forwards: Steven Bergwijn (Ajax), Memphis Depay (Barcelona), Cody Gakpo (PSV), Vincent Janssen (Antwerp), Luuk de Jong (PSV), Noah Lang (Club Brugge), Wout Weghorst (Besiktas).

13. Brate forsiraš tu Njemačku i Španiju već dugo i moram da priznam da uopšte ne vidim razlog za tu fascinaciju. To uopšte više nisu onakve reprezentacije kakve su nekad bile, ni po imenima a bogami ni po igri. Nemačka ima baš ozbiljan problem sa nedostatkom kvalitetnog špica, eno u sastavu su im rendom crnci Adejemi i Mukoko kao i giga rendom Filkrug iz Werdera, mislim, znam ja da je to mrtva Nemačka smorna koja će uvek da igra onako robotski i agresivno i na pobedu ali jednostavno nije to to kao nekad, što se uostalom i videlo na prošlom svetskom, a nadam se da im se i sada sprema slična katastrofa. Mada grupa im je preslaba sa Japanom i Kostarikom, prošetaće se vrlo lagano do drugog mesta, ali cenim da ispadaju odmah u nokaut fazi. Španija potpuno ista priča, nemaš ti više onaj krem de la krem kao nekad u sastavu, po igri i rezultatima skorašnjim su možda u nešto boljoj situaciji nego Nemci ali po meni su obe reprezentacije daleko od bilo kakvih favorita.

14. Imamo li ikakve šanse sa Svajcarcima

15. Holandija po prvi put možda u istoriji ima odbranu svetske klase a napad neki tipa C tier. Nije pozvan Dandžuma niti Brobi, pozvana su tri špica maltene istih karakteristika Weghorst, Luk De Jong i Vinsent Jansen, i rendom Noa Lang. I njima predviđam ispadanje odmah u osmini, mada videćemo, možda će ta vrhunska odbrana biti presudan faktor.

16. Brazil je isto u top 5 sig

17. Nema ni Gravenberha što mi je tek bio šok.
    A za švabe neće igrati Kros, znači tu ti efektivnost veznog reda pada za tipa 50% odma, ne valja nemačka, ne valja to.

18. Kakve su šanse bile prošli put da Hrvati budu drugi, nameštaljka provaljena

19. Nznm koliko si gledao Španiju, ono je vrhunski tim i igraju opasno dobar fudbal. Nemci takodje, kakav bre Kros, imaju Gorecku, Gundogana, Kimiha (nznm gde će njega staviti) a napred su vrv najjača represtacija na prvenstvu. Odbrana jaka ko zemlja, mogu da menjaju igru kako oće. Pregaziće sve redom.

20. Što se narandžastih tiče, Depaj i Gakpo bi čuda mogli da naprave. Oni su mi, što bi rekla braća Anglosaksofonci, the dark horse.