Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. GOAT mora biti najboljih svih vremena, znači ako je najbolji u najboljem periodu igre onda je najbolji i u manje dobrim periodima igre.

Pa tako reci, onda Kristiano. Najviše golova, tri lige šampiona zaredom, LŠ sa dva različita kluba (Mesut samo sa jednim), uzeo evropsko (Mesut uzeo kopa amerika doduše, ali jedva, a i ne može po kvalitetu da prismrdi evropskom), titule prvaka u tri zemlje (Mesut u samo dve), nikakvi porazi tipa 8-2 i slično. Penaldo dakle goat kejs klouzd.

2. Vi kaete Mesi i Ronaldo, ja kaem Seidorf

3. hahha de se seti

S
    E
    I
    D
    O
    R
    F

4. Prvi put cujem LOL

5. Priložiću ovo, mada brat Pildu nema nameru da gleda nešto što je 20 minuta. 20 minuta hajlajtsa sa svetskog 86. Da, sa jednog svetskog, ne sa pet, i da traje 20 minuta

https://www.youtube.com/watch?v=0IL6o8gfbgI&t=557s&ab_channel=MatigolVidz

E da jedna stvar - zašto nema Ikardija u represtaciji? Mesi ga baš toliko ne voli?

6. meni je goat era i goat igraci iz perioda kad sam gledao i lozio se na to. kao i svakome.

objektivno, tesko da se kaze za timsku igru.

osim ako je kosarka, onda je dzordan. iako mozda danas i ne bi bio pored taktike sutni 50 trojki, ubaci 20. ista prica.

7. Ukucam na Guglu izbacuje mi neke hotele LOL jesi siguran Stalkere da ga nisi izmislio ko ja Dusana Trockica?

8. Homepage | Seidorf Mountain Resort

It was built at the end of the 19th century on the summit of Kazalnica Mountain situated 700 meters above sea level in the heart of the Karkonosze Mountains ...

9. Ma daj bre razgovaramo o goat tituli i pominjemo igrače koji su nabijali gol saldo protiv Eibara, Elčea, Las Palmasa, Djirone...Čim je Iniesta izašao iz tog kluba videlo se koliko je sve to zapravo šuplje. Mesi više praktično ništa nije osvojio, sem pepsi kupova i možda jedne ili dve titule. Redovno su ih drali i Real i Atletiko, a u LŠ ne da nisu imali šta da traže, već su preživeli takve katastrofe da će ih jebavati narednih 100 godina zbog toga. Mesut nije odigrao jaku utakmicu na vrhunskom nivou već 5-6 godina, bio je dobar sad protiv Holandije, ali ni oni nisu medju top 10 - 15 represtacija.

Maradona najbolji u fudbalu kao što je Džordan u košarci - Može npr Lebron postati najbolji strelac ikada, ili uzeti još jedan prsten, svejedno, ne dobacuje ni blizu, i to naravno svi razumemo.

10. Ma Seidorf brt najjači je

11. Meksiko '86. - ubedljivo najbolje prvenstvo u istoriji.

12. da se nadamo da ce ovako veceras sa onog sveta hrvatima :)

13. Boze ovaj melk, kakva botina. Bukv je odmah po odlasku inieste coveku uzeo titulu.

sem pepsi kupova i možda jedne ili dve titule

Iniesta napustio klub 2018-te a Mesi 2021-ve, bas steta sto u 3 godine bez njega nije mogao a uzme 17 titula da bi ti bio zadovljan. Averidzara

14. Ma dobro, suludo je pricati o mesijevim kvalitetima ono mozes da ga gotivis ili ne, ali kvalitet je neosporan. Kao Porsche, mozes pricati kupio ga VW, znas kakvi su prije Porschei bili ha hu dza bu a bulje bi dali da im čuči u garaži i to onaj dizelaš najgori.

Pola repke bi Melk dao da mu dođe Messi u 38 godini

15. Kako bilo, svi mi kad čujemo za riječ FUDBALER sjetimo se samo jednog lika;

Federico M A C H E D A