Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. pricao sam o ovome, dosta je do psihologije tima kod hrvata - sto mozemo da kazemo da je kod svih ono sto se ne vidi a daje rezultate, osim ako nisi ocigledno bolji od svih.

srbija je trenutno dovoljno dobra da dobrom psihologijom ima cetvrtfinale, mozda i polufinale, kao i hrvatska.

to se dobija ovim pristupom koji hrvati imaju oko fudbala - imaju motivacije da pobedjuju, samopouzdanja da izdrze sa tim, i cinjenicom da sam tim je u svemu tome stroziji prema sebi od javnosti kojima su "vec pobednici". napravili idealne uslove da ih sere.

ovo je sve obrnuto kod mnogih drugih reprezentacija koje imaju kvaliteta ali nikako rezultate. za najbolji primer moze da se uzme engleska.

2. a ako se maknemo od psihologije, hrvatska taktika radi dokle god imas tim koji ih potceni, krene da napada, uvuce mu se strah od gubitka, sto ide mnogo teze nego sto treba, a hrvati odlicno organizovani u kvarenju igre.

ako im das da oni prave igru, a imas kvalitet da isteras brze i precizne kontranapade, pobedis ih 3:0

mora strpljivo

3. Da, kad si spomenuo psihologiju, zaboravih da napomenem - svaka im čast za izvođenje penala, tu su stvarno trenutno najbolji na svetu.
    Ali, saznanje da si favorit ako dođe do penala dovodi do igre na sigurno pa stoga utakmice Hrvatske nisu lepe za gledanje. Šteta za fudbalski svet što nisu ranije ispali.
    Slično igra i Maroko (jebiga, nemaju kvalitet za drugačiji pristup), svaka im čast na neverovatnom uspehu, ali ja bih da u finalu gledam Francusku, tj. da gledam fudbal.

4. сањао сам 3 0 за мароко наравно неће се десити, можда 2 0 рецимо макс али ни то можда

5. јбт мелк искулирај мало кога боли курац више за репку србије па каква држава таква репстација мало смо се ложили и ћао имамо битнија посла у држави типа како преживети до сутра

6. Ој меси шаљи нам салате, биће меса клаћемо хрвате
    уби усташааааааааааа

7. Keči pesmica od Zenitovaca

8. srbija je trenutno dovoljno dobra da dobrom psihologijom ima cetvrtfinale, mozda i polufinale, kao i hrvatska.

Ovde fali jedino REALNO pa da izjava bude kompletna sirotinjska spika. Nije što je ovo razgovor ekipe u kladži, koji motaju kablove za 40.000 i gledaju da tiketom poprave kućni budžet, već dogodi se trenutak kad se u 70% ljudi uvuče ovo uverenje, nabije im tenzijui euforiju, i onda ih baci u gorko razočaranje. Tako je poslednjih 30, i tako će biti budućih 30 godina. Prvo nikakve nade i očekivanja, onda se izvuče grupa, pa lučimo suze jer nam je teška grupa,pa smo u fazonu - ljudi pa mi ovo možemo da prodjemo, pa onda - vrv prolazimo, onda - ma prolazimo bre, Srbija! Pa prva tekma (to već prodje kako kad), onda druga i posle nje - ako ovi izgube sa ovoliko a mi dobijemosa ovoliko...Onda ispadanje, pišanje i pljuvanje, koji sam vas moj i gledo, nikad više, ovaj ne zaslužuje nacionalni dres, Maroko objasnijo kako se igra za svoju zemlju...Onda pauza i posle opet sve ispočetka. U medjuvremenu se mrštimo na Hrvate koji su dogurali dalje od nas, u kiselo groždje fazonu. Srbi.

9. па мрштили би се и они. Хрвати.

10. Old man yelling at the clouds

11. Fascinantno mi je sad u ovoj situaciji jedino što su i Hrvati i Maroko dogurali do polufinala istom igrom i na isti način, bukvalno - no dok su Hrvati zaslužili da ispadnu, nabrajamo im koliko imaju pobeda, nerešenih, šuteva u gol...S druge strane se nadamo da će Maroko večeras da prodje i možda čak uzme turnir, nebitno kako igraju i koliko su ofanzivni i efikasni, kakva bi to senzacija bila itd. Srpska posla.

12. ma bitno da se u tebe nije uvuklo kralju, dominiraš društvenom osvešćenošću i poduzetništvom, tu si da nama retardima ukažeš na prave probleme kojih niko od nas zapravo nije svestan

13. па мароко је слабија репка од рвацке генерално
    јебо те мелк не буди кесић зоран(кеса гована)

14. Melkor je majstor koji ume u 10000 reci da kaze nista

15. Pa naravno da se nadamo gluperdo, novo ime, poremetilo poredak jednih te istih retardiranih smarača, boli me kurac kako su došli dotle bitno da su došli i da su naređali cigane na tom putu. Ne shvataš ti kako je to da se navija za slabijeg, ti si onaj tip što pogleda tabelu i kaže ma dobar je ovaj real mamu mu jebem nadam se da će oni da pobede uvek.

16. јооој мешам шмокљу и келта имају сличну боју аватара :(((((((

17. Bukvalno pise na avataru celt

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.