Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. а не обраћам пажњу толико :(

2. па мароко је слабија репка од рвацке генерално

Ja ne znam koji vi fudbal i gde pratite i gledate. Zapata vam lepo još na početku objasnio da se protiv Maroka niko neće naigrati fudbala, jer su timčina već duže vreme, imaju igrača u PSG, Bajernu, Sitiju...Preslikana Hrvatska bukv. prejak vezni red, odlična odbrana i napad kom fali jedan prvoklasni špic.

Što se tiče ovih osvešćujućih stvari, ja sam krindž nalog koji se hrani tudjim nolajferizmom. Tako da kad vidim da se ljudi hrane Hrvatskom naprimer par dana zaredom, odmah ulećem u redove. A i ne moram da se zameram nekim tamo kolegama na poslu i komšijama, pa me manje košta jbg.

3. Чек да напишем само
    Јеби усташе!!1

4. ma samo kidaj legendo najjači si
    Ne lupetajte gluposti sad kao svi ste vi predvideli da će maroko da tera do polufinala, usralo ih jednostavno, na bunker murinjo/grčka 2004. igru, i lepo je što se to desilo, ali se to desi jednom u 100 godina. I nemaju nikog u sitiju .!.

5. ima jedan autor sto je napisao bas lep post u kom veli da treba proguglati neke stvari pre nego sto se krene sa lupetanjem

6. ima jedan autor sto je napisao bas lep post u kom veli da treba proguglati neke stvari pre nego sto se krene sa lupetanjem

fin dečko inače, osrednje kurat

7. U Čelziju, nisam valda napisao Siti. Dobro biće i u Sitiju bar jedan sad posle prvenstva

Rodjaci, polufinale. Zamisli polufinale igraš prvenstva čoveče, i to dve godine zaredom. Matori
    pa mi bismo dan državnosti posle pomerili da pada na taj datum, išli bismo opet sa traktorima u prikolicama pred skupštinu da slavimo. Riblja čorba bi svirala a Prljavi inspektor Blaža bi napisao nešto za Mitrovića ili Tadića, ko što već imamo za Divca i Bodirogu. Ala bi to bilo do jaja.

8. опуштено то би се заборавило после 7 дана

9. fin dečko inače, osrednje kurat

nazalost tacno, suvi prosek 14cm

10. Mislio si na mareza zato si napisao to

ja sam krindž nalog koji se hrani tudjim nolajferizmom

Pa kaze

Ja se hranim vasim bolom, vasim suzama

11. Ma mislio na Zijeha, bolji mi je on daleko od Mahreza, bar je veći potencijal. Jebe mu se za Čelzi izgl.

12. Čekaj sad, kako stoje stvari - Hrvati igraju onu ligu nacija koju možda i osvoje, a mi tradicionalno ne idemo ni na evropsko, jel tako? Ko nam je u kvalifikacijama za euro?

13. лига нација прање пара и ниво лиге конференција

14. Idi lizi jaja Hrvatima Melkore debilcino

15. лига нација прање пара и ниво лиге конференција

To je taj copium, tooo

Gledam grupu sad - Litvanija i Madjarska, pa mi šanse nemamo jbt. Madjari gaze sve redom, ajd što su dobili Nemačku, nego i Engleze 4:0 što su iznabadali, opasan fudbal igraju momci. Ima Salai i susjedi da nas napakuju samo tako, pogotovo što su Hrvati i Madjari braća katolici, igraće protiv nas sa 100%

16. па добро и шта ћеш стим каква држава таква репка боле нас бриге

17. Već vidim, trogloditi Ferencvaroša i Ujpeštani pružaju ruke pomirenja i seva transparent od 150 kvadrata indítsa be a traktort

18. ko je istrigerovan novim manipulatorskim avatarom jasam
    Da jbt LITVANIJA ta trenutna velesila fudbalska ima da nam prepreči put ka evropskom prvenstvu. Dobro je brt kada budemo poslednji u toj grupi i uđemo u Letonija Lihtenštajn ešalon reprezentacija tada će se napokon ovaj narod razbuditi i rešiti STVARNE probleme.

19. улановас је опасан играч треба га се пазити

20. Melkor je bio zauzet sinoc lizanjem znojavih tabana hrv reprezentativcima za utehu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.