Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Belingem je isto odigrao sjajno. A ja pricam za gnabrija da je bulja 5 godina

2. Zieš odigrao maestralno, protiv Španaca i Belgije naročito. Mada i protiv Portugala je bio sjajan.

3. Samo jednu zelju imam ja
    Da Messi sutra jebe Embapea

4. Dijego to sve odozgo gleda, bice 3:2 kao 1986...posle produzetka

5. Aha, Belingem očekivano dobar. Nije Gnabri bulja nego on i Sane izgl imaju taj neki Mario Baloteli ciganski mentalitet.

6. Sutra navijamo za arg kontam kolektivno ovde

7. Ne stavljaj velikog Balotelija u istu rečenicu s ovom dvojicom pakaša

8. Baloteli, precenjuje se ta njegova nestabilnost. Rešio Nemce u polufinalu 2012, dao asistenciju iz nemoguce pozicije Agueru za titulu... više je clutch nego sto mislimo

9. Jeste al je lud i neukrotiv, divljak realno. Ova dvojica isti taj mentalitet + su za klasu ispod njega što se potencijala tiče.

10. Valda su procenili da mogu biti igračine i glavne face u velikim klubovima, al kad su videli koliko za to mora da se radi, a i da nisu baš taj kalibar, smorili se malo.

11. Mali Saka imao dobar turnir takođe, raste u dobrog krilnog

12. Aha, Hari Kejn ništa takodje, ne računajući onaj penal što je promašio.

13. Mali Saka imao dobar turnir takođe, raste u dobrog krilnog

Raste u dobrog padavičara, imaju englezi budućeg profi divera

14. Da, Sterling im je malo očigledno.

15. Pa kad mu trener ciganin

16. Što se onog sa narodom tiče, sad baš čitam zašto nisu održali minut ćutanja Siniši

- Komšije nisu dale
    - Hrvati bi zviždali, a fifa htela da izbegne tu scenu
    - jer nismo uveli sankcije Rusiji
    - jer nas tradicionalno mrze
    - fifa se osramotila...

Što reče onaj dobri čovek, znam ja nas jebo nas

17. Vidim drugosrbijanstina vam ide od ruke gosn. Melk

18. Svi nas mrzidu jer smo Cigani.

19. Mihajlovic je bio omražen u regionu, kakva minuta šutnje to bi bilo neko skandiranje a la “lizzie in a box”

20. Jedino su ga gotivili ljudi koji su pratili isključivo sport, a takvih je na ovom području malo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.