Baloteli, precenjuje se ta njegova nestabilnost. Rešio Nemce u polufinalu 2012, dao asistenciju iz nemoguce pozicije Agueru za titulu... više je clutch nego sto mislimo
Valda su procenili da mogu biti igračine i glavne face u velikim klubovima, al kad su videli koliko za to mora da se radi, a i da nisu baš taj kalibar, smorili se malo.
Što se onog sa narodom tiče, sad baš čitam zašto nisu održali minut ćutanja Siniši
- Komšije nisu dale
- Hrvati bi zviždali, a fifa htela da izbegne tu scenu
- jer nismo uveli sankcije Rusiji
- jer nas tradicionalno mrze
- fifa se osramotila...
Belingem je isto odigrao sjajno. A ja pricam za gnabrija da je bulja 5 godina
Zieš odigrao maestralno, protiv Španaca i Belgije naročito. Mada i protiv Portugala je bio sjajan.
Samo jednu zelju imam ja
Da Messi sutra jebe Embapea
Dijego to sve odozgo gleda, bice 3:2 kao 1986...posle produzetka
Aha, Belingem očekivano dobar. Nije Gnabri bulja nego on i Sane izgl imaju taj neki Mario Baloteli ciganski mentalitet.
Sutra navijamo za arg kontam kolektivno ovde
Ne stavljaj velikog Balotelija u istu rečenicu s ovom dvojicom pakaša
Baloteli, precenjuje se ta njegova nestabilnost. Rešio Nemce u polufinalu 2012, dao asistenciju iz nemoguce pozicije Agueru za titulu... više je clutch nego sto mislimo
Jeste al je lud i neukrotiv, divljak realno. Ova dvojica isti taj mentalitet + su za klasu ispod njega što se potencijala tiče.
Valda su procenili da mogu biti igračine i glavne face u velikim klubovima, al kad su videli koliko za to mora da se radi, a i da nisu baš taj kalibar, smorili se malo.
Mali Saka imao dobar turnir takođe, raste u dobrog krilnog
Aha, Hari Kejn ništa takodje, ne računajući onaj penal što je promašio.
Raste u dobrog padavičara, imaju englezi budućeg profi divera
Da, Sterling im je malo očigledno.
Pa kad mu trener ciganin
Što se onog sa narodom tiče, sad baš čitam zašto nisu održali minut ćutanja Siniši
- Komšije nisu dale
- Hrvati bi zviždali, a fifa htela da izbegne tu scenu
- jer nismo uveli sankcije Rusiji
- jer nas tradicionalno mrze
- fifa se osramotila...
Što reče onaj dobri čovek, znam ja nas jebo nas
Vidim drugosrbijanstina vam ide od ruke gosn. Melk
Svi nas mrzidu jer smo Cigani.
Mihajlovic je bio omražen u regionu, kakva minuta šutnje to bi bilo neko skandiranje a la “lizzie in a box”
Jedino su ga gotivili ljudi koji su pratili isključivo sport, a takvih je na ovom području malo