Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Zato što postoji "narod" i postoji narod.

2. Postoji i covek a postoji i melkor jbg.

Nikakvi ti argumenti nisu.

3. Otkrovenja prvenstva: Pavlović, Unahi, Gvardiol, Amrabat, Asano, Bunu...

4. Uu da gakpa sam zab, on ce u bolji klub. Siguran sam da je i neki od Kimova izgarao, ali koji, tesko je reci, #nisamrasista

5. Ako ćemo iskreno i Embolo je bio izuzetan

6. Amrabat je već par godina ime u fudbalu, samo će sad cena da solidno naraste, možda ode iz Firence u Arsnl recimo, tako nešto. Za džak granita npr

7. Pa da imas dve vrste otkrovenja, tipa who da fuck is this i drugi tip aaa liče šta tražiš ti u fiorentini

8. Da i Embolo, mora otići u neki bolji klub. I onaj mali špic iz Portugala, njega zaboravismo.

9. Najvece razocarenje turnira meni je Žoao Feliks. Nije se video

10. Ne znam šta si gledao, dobar je bio skroz. Skočila mu cena, traži ga gomila nekih velikih klubova sad.

11. Alahovi sledbenici oće da biju sudiju haha kao da je beton liga

12. Dao Feliks gol čini mi se

13. Najveće razočaranje, sem kompletne švapske represtacije i Španaca donekle, Nejmar realno - sem onog gola protiv Hrvata ništa bukv. nije napravio. Mada nije ni igrao. Ono protiv Koreje ne računam, to je bila revija. Očekivalo se jbg da ovo bude njegovo, Embapeovo i Mesijevo prvenstvo, on je najslabiji bio ubedljivo. Penaldo je možda malo razočarao, mada dobro, isciganisao je onaj penal i dao gol i igrao je dobro protiv Urugvaja.

14. Od S tier igrača jedino Mesi i Mbape igrali na tom nivou.

A tier tipa Hakimi, Modrić, Ziješ, Kulibali, igrali fino

15. Ima finale sutra da se popravi. Realno Mesi najviše uradio.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.