Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
тако је прошли људи фудбалски али на једвите јаде па грчка 2004 је боље одиграла против свих а не ови
Koliko ste nerealni obojica jbt kad cete da pogledate istini u oci, vas nije usralo kad su ponistili gol ronalda ? Evo ti sad priliku nikad lošiji kamerun, osrednja švica i prejaki brazil koji će da puni sve ostale i eto prilike pa da vidimo a imate kapaciteta al dzaba kad dodje piksi kaze “igrace vlahovic bez noge ako treba” koja blasfemija i bespotrebno kurčenje
Mitrovic* pardon
па јесте нас усрало тад и дата нам је шанса да се кољемо са њима у лисабону и појебали смо их и шта сад
Nista, vas dvojica pripisujete uspjehe drugih sreći, ne ja.
eh tko nas zavadi...
Bolje da su Penaldu priznali taj gol i da nismo išli u Katar uopšte, a da nam je na prošlom sviran onaj faul nad Mitrom i da smo saranili Švajcarsku i prošli grupu.
Pa nije nas usralo šta smo mi krivi što su sudije retardirane boli me pa kurac jednom i na našu stranu da ode ta retardiranost. Hrvate je usralo jer nisu zaslužili igrama da postignu onoliki uspeh a opet su ga postigli, nevezano za spoljašnje faktore kao što je suđenje. Mene ta nepravda boli, a ne sudijske odluke.
Pošteno legendo
Eno ih invalidi muče se protiv BAHREINA jebenog hahahhahahah. Već počela da se stežu jajca i klecaju kolenca, bliži se real shit. Naravno sad će one priče od мистера kombinovana postava eksperimentišem sa nekim igračima nisu nam svi spremni ahh. Nemojmo da se lažemo više jebeno, srbija i neko veće nogometno natjecanje, ne ide jednostavno, nemaju oni ta muda.
https://streamja.com/eEJr9
https://streamja.com/0OQg6
stefane mitroviću idi od mene
Tebra, dva gola za dva minuta, ne kaki
Smoklja pesimista, zapata optimista, sta se dogadja ovde?
Smoklja malo ishitreno reagovao, zap glas razuma, to ti je to
Ušo Vlahović, misterija rešena.
Brt, ovo su one lagane tekmice za zagrevanje i kondiciju
Lepo igramo
Samo 1:1 na poluvremenu... nedopustivo..
Secam se 2010 su nam pripremne bile preteske, Poljska, Kamerun i Zeland (koji nije imao poraz na istom SP).
Treba malo protiv ovakvih studenata, da se ne zaboravi kako se pobedjuje
Ko na mendžerici kad biraš za nabijanje fitnesa i instrukcija prijateljske neke tekme i preslabe ekipe