Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Muslidže i zvanično banovale konzumiranje alkohola na stadionima. Ali jedan bitan disklejmer stavili
Elito pišaj
Šta kažu, jel sme cigara da se zapali na stadionu?
Ali ne čekaj hahahahahhah pa FIFA je toliko duboko u kozojebskim čmarovima da im jezikom poliraju debela creva jebote pa se sećate kako je bila vest da su brazilci isto ovako hteli da zabrane konzumiranje alkohola 2014. i FIFA im dala ultimatum da moraju da dozvole inače neće održati svetsko. Kolko para imaju peškiroglavci jebo te kurac.
Njihova zemlja, njihovi zakoni, njihova pravila. Ako ne mozes da pratis utakmicu bez piva, onda ostani kuci i gledaj uz six pack niko te ne tjera da dolazis na SP u Katar lol
To nije uporedivo Šmo, vjerski razlozi zabrane i neki tamo šklj su dva različita pojma. I ova dozvala alkohola igdje je znak dobre volje, nisu ni to dužni da dopuste. Fifi ako je više stalno do pijanih navijača od milijardi koje im daje Katar, nek odgode ko ih jebe
Što ne zabrane svima onda a ne samo kmetovima dole dok ovi banče i orgijaju u ložama?
Kažem ti, njihova zemlja i zakon. Ne opravdavam, samo pojašnjavam. Katar nikad nije važio za neku kolijevku ljudskih prava, ako žele da tako diskriminišu ljude, i da FIFA to sve to proguta, onda okej. Njima na dušu. Očigledno da novac diktira pravila i još očiglednije da FIFI to ne smeta.
A što se navijača tiče, znaju gdje i idu i najmanje što mogu je da poštuju pravila. U suprotnom, nek ne dolaze. Svakako svi samo kmeče po društvenim mrežama i pišu #boycott a svi će da gledaju i uživaju u SPu za koji lično mislim da će biti odličan
quod licet iovi non licet bovi
Pa nemoj pls onda o nekim tobožnjim vjerskim razlozima kao kako smem da poredim ovo sad i ono u brazilu 2014, vjerski razlozi su mnogo opravdaniji. Jesu kurac moj, pogotovo kad su fejk vjerski razlozi. U pitanju su pare, sportswashing koji im je baaaš loše krenuo, jer ulaze sa tim stavom kao e volite nas prihvatite nas tolerancija mi smo deo elite i mi se sad igramo s vama a s druge strane mrš majke vam ga kaurinske znaš gde dolaziš ovo je moja zemlja moji zakoni prilagodi se ili se nosi u krasan kurac neću ja da menjam svoju religiju na 28 dana. Ako išta ovo će samo neutralne ljude da učini još ogorčenijim i svesnijim koliko su duboke i neizbrisive razlike između ljudi i arapa.
Tuzno je gledati drzave poput Arabije, Katara i slicnih..
Prvo, trenutna rukovodstva koja su uglavnom generacijske dinastije su verovatno najsebicnija ljudska bica ikad hodala ovom planetom. Imali su tu srecu (ili nesrecu) da leze na nafti, koja nije neogranicen resurs i cije se vreme priblizava kraju. Milijarde koje uzimaju nece trajati dugo, ne ulazu ih pravilno i dobar deo su im vec pokupile tehnoloski napredne drzave. Bukvalno nikakvu industriju nisu napravili, proizvodnju, brend. Prave zgradetine u pustinjama da dovlace belosvetske kurve na koje trose hiljade dolara dnevno iako postoji dobra sansa da je ta gadura meni lizala cmar nekad. Mi se otarasavamo sljama, cistimo drzave, one im radjaju decu.
Nekoliko stotina porodica ce izneti milijarde koje ce im pametniji pokupiti, a 99% naroda ce se prosto vratiti jebanju koza i dece koje zakopavaju po pustinji.
Tuzno, pretuzno koliko mozga nemaju.
A dobro, pojela je fifa govna jos kad je izabran katar, i isto trenutka su shvatili da su pojeli govna, al prevelik skandal bi bio menjanje, tako da sad ce ovo da izdrze na misice, i mislim da arapski svet nece videti bilo kakvo veliko takmicenje u bilo kom sportu narednih 50 godina
Prvo, trenutna rukovodstva koja su uglavnom generacijske dinastije su verovatno najsebicnija ljudska bica ikad hodala ovom planetom
Kako možeš ovo da kažeš pored živog Ace i SNSa
Ne razumem zašto neki ljudi uopšte idu u Katar da gledaju to prvenstvo. Da smo pametni, napravili bismo neku hajku na karlsberg da ga ne pije niko više nikada i da propadnu skroz. Tipa pecto miliona na mrežama da se dogovori, + da se izgura ideja da niko ne ide u Katar turistički više nikada. Daviš kako bi za dva dana bilo 170 ponudjača na svakom koraku i kako bi pivo koštalo tri dolara. Kakvi su to imbecili - ne samo da su dobili organizaciju, i svi znamo kako su je dobili, još se kuropecaju i nešto izvode - marš bre u pičku materinu, ako nisi fudbalska zemlja i nemaš tu kulturu, vrati organizaciju.
O tome ti pricam, al te hajke o kojima govoris su samo na tiktoku i twitteru. Dugo ce jos UEFA da puši kurac svima i svakome samo da zadrže mir u kući jer dobro svi znaju kolike su pare tamo pokradene
Ovako svi vide, svi šute i fifi puca kurac
Evo tipa šmo, on tu nešto negoduje i sve okej al šmo će da isprati svaki minut svake tekme. A zapravo šmoklje smo svi, 95%. Ostali 5% negoduju uz malo više angažmana, poneki protestić i neko teatralno sranje tipa ono polivanje umjetnina bojom zbog klimatski promjena lol
Zato društvo, smirimo strasti i uživajmo u najbitnijoj sporednoj stvari zajedno <3
Tuzno je gledati drzave poput Arabije, Katara i slicnih..
Prvo, trenutna rukovodstva koja su uglavnom generacijske dinastije su verovatno najsebicnija ljudska bica ikad hodala ovom planetom. Imali su tu srecu (ili nesrecu) da leze na nafti, koja nije neogranicen resurs i cije se vreme priblizava kraju. Milijarde koje uzimaju nece trajati dugo, ne ulazu ih pravilno i dobar deo su im vec pokupile tehnoloski napredne drzave. Bukvalno nikakvu industriju nisu napravili, proizvodnju, brend. Prave zgradetine u pustinjama da dovlace belosvetske kurve na koje trose hiljade dolara dnevno iako postoji dobra sansa da je ta gadura meni lizala cmar nekad. Mi se otarasavamo sljama, cistimo drzave, one im radjaju decu.
Nekoliko stotina porodica ce izneti milijarde koje ce im pametniji pokupiti, a 99% naroda ce se prosto vratiti jebanju koza i dece koje zakopavaju po pustinji.
Tuzno, pretuzno koliko mozga nemaju.
Brate, o čemu pričaš. Katar ima nafte više od svih. Nezaposlenost 0.1%, svi građani imaju zagarantovan posao. Nema poreza, za domaće i za strance. Besplatno zdravstvo, struja beplatna, BDP među najjače 3-4 države u svetu.
Lupetaš gluposti kao i uvek, živiš među tim kozojebima pa ti je iskrivljena realnost.
Idi natovari punta i ne kenjaj. Ti ćeš da mi pričaš o bilo čemu nisi mrdnuo iz te svoje vukojebine.
Bombi ti si kurac na biciklu brt, izvini.
pa jesam, samo kažem našao je ko da me proziva