Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Idemooo ganciiiii (ili ganjani lol)

2. I da nije bio treba da ga svira. Ideš na igrača koji beži od gola, i to ne bilo kog već penalda, najnahajpovanijeg čoveka u fudbalu koji ima sve moguće protekcije, i češeš ga po nozi, bespotrebno, još nisi ni blizu lopte. Pa šta imaš u glavi jbt

3. Ne treba da ga svira jer nije bio faul, bilo je remplovanje. Mislim znamo svi da će 100% sudija da ga svira, ali po pravilima to nije bio penal.

4. C, kačio ga po nozi, kontakt u 16, nije ni blizu da dohvati loptu. Zakon kaže penal jbg. Nebitno, ne radiš to jebote, bespotreban start skroz.

5. U pravu je Melk upotpunosti

6. Ајев даје гол ово је баш онако цаминамина е еее вака вака е еее

7. U pravu je vidim sad kontakt po nozi ali opet ajde uporedi taj kontakt i onaj juče kanada belgija witsel na onog crnca, udarac + gaženje, nema penal, a ovo minimalan kontakt koji nema apsolutno nikakav uticaj na ravnotežu igrača ovaj pada kao puškom pogođen. Znam da mnogo tražim ali ajde bar malo konzistentnosti, međutim ne može to jebiga, onda bi i ove takozvane 'slabe' reprezentacije imale podjednake šanse, a to ne sme da se dozvoli.

8. Pao je zato što je zapeo drugom nogom za noge ganca, pogledaj bolje. Prvo je bio jedan kontakt i onda mu se druga noga spetljala

9. Ovako ko Ganjanji može i repka Brazila da se raspadne, just sayin
    Jes da nismo Nemačka al smo povezani bar ekonomski i genocidno

10. EVO CIM JE USO OVAJ CIGAN BUKARI ODMA 2 GOLA
    DOBAR SKAUTING ZVEZDO

11. e melkore melkore, da te ne poslusah juce danas bi pogodio 2 potpuno tacna rezultata, na svajc i na portugal sad i popravio bi se u ovoj grupi a ovako kurac.

jebi ga.

12. ŠTA KAŽEŠ KIERK DOBAR SKAUTING A LOL

13. dobro, ovaj ne bi tipovao sam 3:1

14. Još tačno sat vremena do tekme, znoji li vam se guzička ?

15. Dobro je, danas nije bilo prevelikih čuda osim što Konan Kavani nije pobedio one silne Kimove danas
    Možda, ali samo možda
    A glimmer of hope

16. Jok, idem da stavim lovu na naše

17. Gledam formacije upravo, Brazil sa 4 u odbrani sa dva klasična beka, mi sa 3 štopera.
    Jasno je da će nam Bra prepustiti inicijativu i vrebati strpljivo svoju šansu iz kontri

18. Je l' realno da RTS nema studio pre tekme..

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.