Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. E ulazi Lee Kang In, obratite pažnju žutaći su upotrebili tajno oružje.

2. Ala čuvaju bodove čoveče, uprpali se svi od ove prve utakmice.

3. Ne znam ko na čemu gleda fucu; ja gledam na foksu (lol) i način na koji su Ameri pokrili ovo svetsko je zadivljujuće dobar, svaka im čast. Prvo, ne da su se preložili nego su u fazonu - idemo sutra na Englesku da ih dobijemo, mooožda su malko kvalitetniji (!) ali nebitno, igra se na pobedu. Podrška sa svih strana, čitavu euforiju su stvorili ko da su medju favoritima za osvajanje. I drugo, najava Portugal - Gana utakmice i petominutni film o Penaldu je fenomenalan, bilo bi lepo da to okače na y.

4. Inače da ponovim, mada vrv nikog ne zanima, mislim da će Ronaldo da pregazi ovo svetsko na najbolji mogući način.

5. Leao ni ne igra LOL

6. TACAN REZ 3 1 ZA BRAZIL, KO JE PAMETAN DA ODIGRA, MENE HTELI DA PREBIJU U KLADZI KACU CULI STA RADIM

7. Nije tolko bitno dal ćemo ili nećemo da primimo gol u ranijoj fazi kolko je bitno da realizujemo prvu pravu priliku za gol

8. Najbitnije da shvatimo da se ideja "Srbija do finala" već ostvarila na početku jer - utakmica protiv Brazila i jeste ekvivalent finala. Sve i da doguramo do tamo igrali bismo protiv ovakve ekipe, pritisak bi bio žestok, poraz bi jako jako boleo...Sad tog pritiska nema, jer može i da se izgubi tako da - bilo bi najbolje, ako je moguće, da udjemo opušteno, igramo najbolje što možemo i uživamo. Bez kalkulacija ikakvih.

9. Manju tremu sam imao kad sam se ženio

10. Pa sto odma Brazil prvu daj jebene crnce sa pobedimo posle cemo lakse

11. Nisam nesto pod tenzijom, mozda malo, zato sto ipak ima jos 2 utakmice protiv ekipa koje nisu jebeni Brazil. Al ako napravimo neko cudo jebem li ga sta ce bude

12. Hahah sladddki ste, kao da nevinost gubite

13. De var da kaže da nije penal?

14. Čist penal, standardno zaseravanje ganaca pred sami kraj. Svako palamuđenje o “nepotpuno jasnoj situaciji” je isključivo zbog faula nad Ronaldom. Da je tipa svirano danas na utakmici koreja-urugvaj nekome ovo, sve bi bilo čisto i jasno al pošto je Ronaldo ehh sigurno mu pomazu

15. нема пенала а роналдо у свом стилу курчења прославља као да је нешто уствари урадио а није се видео, исто било на еп против мађара није се видео и онда на 2 0 он иде у слаломска спуштања и прославља као да је допринео нечему мрште

16. Ovde VAR nema pravo da promeni odluku sudije jer nije baš onako očigledno pogrešna, kontakt je postojao i kristina je pala kao mala sisica, sudija to protumačio kao penal. E sad neki bi se zapitali da li bi isti taj kontakt bio sviran kao penal za Ganu da se desio na drugoj strani terena. Ne bi.

17. Ili Mitru protiv squiptara onomad

18. NEĆE NA KVARNO CIGANJEEEEEEEE

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.