Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
bg
Mogli bi da im damo gol za ovo ole dok se defanzivci dodaju.
Imamo odličnog gošu svaka čast čoveku
Jeste vala nakon onog mongloida stojkovica, sva trojica su odlicni
рајковић је дебил
IZVINI ABA MLADJA SI...
Ako svica otkine neki bod ovim azdajama, onda svaka cast, bolji ste, izvolte proci.
Ili brazil uopste nije bauk, nego smo mi ocajni.
Dobro su se drzali do pred kraj maltene, a da nisu stvarali sanse nisu
al su vas naguzili, kako su vas naguzili, e jesu vas naguzili, baš su vas naguzili.
швица са мадсом микелсеном на клупи не може ни групу да прође тако да
bosna el se kvalifikovala mesnee?
Brazil ima klupu jacu od 90 posto a timova
Kakve zveri. Ja sam srecan ako odigramo ovako odbranu dve sledece dobijamo sa 3 razlike obe
Ne vredi brazil je brzi i bolji na svakoj poziciji plus nam ovaj peder fali sto se povredlo
Da ne kalkulise Brazil samo zadnju i mi smo top
Nase odbane sam se plasio bas bas dosta nije ovo tako lose. Sudija nas malo kraduckao posle hteo da kompezuje na nebitnim stvarima itd
Vecerasnja igra Brazila je 2 stepena vise od svega prikazanog na prvenstvu
Strahinja Pavlović dobra tekma skroz ako izuzmemo one greške na početku
Dečko štoper, a pokriva i sredinu i bok, da je klasičan CB sa dva beka po strani može do Vidić lvl
Keva : Kako smo prošli?
Ja : 2:0 izgubili
Keva : Pa onda smo dobro prošli.
Kao pičke poslednje smo postavili igru i uostalom igrali. Kakva ideja - branićemo se protiv Brazila 90 minuta, jeste da sigurno, dobra ideja. Odbrana je fenomenalna bila, i Pavlović i ovi ostali - svaka im čast, izginuše momci. Kako 8 komada nismo dobili i dalje mi nije jasno. Nebitno, i da su nam spakovali tih 8 komada, ali igraj fudbal majku mu jebem, šta si koji moj dolazio da ispucavaš loptu što dalje od gola 90 minuta. Milijardu ljudi gleda kako smo okrenuli bulju, čoveče, jednu jedinu šansu za sat i po nismo stvorili. Marš u pičku materinu.
U pravu je žena, 24 šuteva, 10 u okvir gola, da nam branio Rajko ludi bilo bi to još gore.
Filip Kostić je definitivno prejebo neki ligament ili iskidao preponu, čim nije bio u stanju ni sa klupe da uđe ovde. Mladenović je ipak za dve klase niže od fudbalera koji nam je trebao za ovakvu utakmicu, ne mož ti da igraš iz nedelje u nedelju u poljskoj Ekstraklasi protiv Zaglebja i Šljonska i onda dođeš da se odmeravaš sa Nejmarom i Rafinjom, nema leba tu.
Uplasili se.
trpaj marvu naprednu hahaha