Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Kao pičke poslednje smo postavili igru i uostalom igrali. Kakva ideja - branićemo se protiv Brazila 90 minuta, jeste da sigurno, dobra ideja. Odbrana je fenomenalna bila

A mislim da bismo bolje prošli da smo se stvarno postavili kao Tunis ili Maroko u tri linije i da to sve bude KOMPAKTNO i uigrano, ali mi jednostavno trenutno nemamo igrački kadar za to, imamo pretežno ofanzivni vezni red i mitrovića i tadića kojima je pomaganje u odbrani na nivou penalda. I onda kao oćeš ofanzivno, ali veznjaci stoje ukopani niko ne dolazi po loptu a odbrambene linije kolabiraju prelako.

2. daj bre jbt, nisu toliko losi. brazil dobar.

mogli su malo vise sa mudima da pridju utakmici, i bilo bi bolje, al daj jbg, kudicemo ih kad izgube od kameruna, sad nema smisla :)

3. Ne možeš dati Hindustancu da sudi Brazilu, simpovaće na Nejmara i tražiti mu autogram na kraju za sina.
    Fifa mafiosse!

4. Andrija Zivkovic
    Nemanja Radonjic
    Ivan Ilic
    Dragan Stojkovic

Nis, previse robovskog mentaliteta u timu

5. poduvaj mi niskog kurca

6. Šta urade Partizan u košarci? Nisam ispratio, realno je i nebitno.

7. I prepočetka ovog prvenstva sam bio u fazonu šta god samo squiptaret da pobedimo

8. Nebitno sve - šta očekuješ jebeno sa idejom da ćeš da se povučeš i braniš gol 90 minuta protiv Brazila? Da ćeš ih zadržati na nuli? Idemo na minimalni poraz jer je bitna gol razlika i ovo je sad uspeh, ne razumem, šta je ideja? Da se prodje grupa? Zašto koji moj, da bi nas tamo zgazila neka druga ekipa, jer igramo šupački, ali dobro ajde prošla se grupa, uspeh je? Odbrana je vrhunska bila, klizećih u 16 su imali ne znam koliko, svaka im čast. 24 šuta i samo dva gola smo dobili, to je senzacija.

9. celt

poduvaj mi niskog kurca

to je ta (ne)kultura

10. Mister_NO

Šta urade Partizan u košarci? Nisam ispratio, realno je i nebitno.

Svakako je nebitno pripadniku navijacke grupe koja na kosarkaskoj utakmici FMP-a peva zvezdo daj gol hahahahahah

11. Odbrana je vrhunska bila

Zato sto je drze grobari i Sapcani, sta nije jasno...

tamo napred gde ne treba mozak i gde drze Nislije, videlo se sta i kako

12. duvaj kurca bre

bombas zvezdas hej hej

13. obrati paznju na ponasanje, nemoj da padnu vaspitne

14. klizećih u 16 su imali ne znam koliko

Ovo je problem, kada dođe do situacije da mora da se uklizava, znači da je odbrana ispala. Mislim ne kažem, i Pavlović i Milenković su tih par puta uklizali perfektno, ali to su ti toliko rizične stvari da milisekunda i milimetar gore dole čini razliku između savršenog starta na loptu i crvenog kartona kao zadnji igrač. Ne sme da dođe do toga, to je neuspeh odbrane, i jednostavno je nemoguće igrati ovako sa dva ofanzivna beka protiv brazila, ti imaš rupe sa strane u svakom napadu. Protiv kameruna će druga priča da bude, tu će naši da diktiraju igru, samo da ne klonu mentalno.

15. Stvarno si žešći duvač penisa mnogi ovde pisali o tome nisam im verovao bergas i ejdus dobiće žestokog konkurenta

Edit- ne ti šmklh

16. Ma slažem se Šmo, neprihvatljivi su klizeći tu, ali morali su da uleću jbg. Moraju ispadati kad sredina stoji a njih trojica ostavljeni 75 minuta da se bore sa ovima kako znaju i umeju, jbt 24 šuta na gol su imali. Ne znam koliko si pratio, Pavlović započeo masu akcija, jer jebeno nema ko da se spusti po loptu. Guranje Sergeja napred u špic praktično - jbt kakva je to ideja, ne razumem. Slušam Piksija, kenja o formi, kondiciji...Kakva kurac kondicija, pa ti momci igraju u najjačim ligama po 90 minuta, i igraju dobro. Spremni su itekako. Taktika je bila preočajna, postavka igre jako loša, ušli smo šupački u utakmicu jako i realno trebalo je 6:0 da bude.

17. Pa se i nerviram LOL

18. Bio sam poprilično blizu. Nije loše obzirom da smo mi ipak reprezantacija Srbije i da smo mogli da prođemo kao Brazil protiv Nemačke.
    Srbija- Švica 2:3
    Srbija-Kamerun 2:1

Treće mesto, uspeh svakako.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.