Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Radije bi sve da izgubimo nego 3. mesto.

2. Piksi gde je ono sad
    DAJTE BRAZIL DASE IGRAMO

3. Samo je važno da mi se ne razočarate previše. Ovo je samo fudbal i ovi ljudi koji trče za loptom 90 minuta nemaju veze sa vama.

4. ste vi retardirani?

Tijago Silva - Celzi
    Markinjos - PSZ
    Aleks Sandro - Juventus
    Danilo - Juventus
    Nejmar - PSZ
    Ricarlsion - Totenhem
    Entoni - Mancester Junajted
    Kazemiro - Mancester JUnajted
    Lucas - West Hem
    Fred - Mancester JUnajted
    Zesus - Arsenal
    Vincijus - Real Madrid
    Rodrigo - Real Madrid
    Rafinja - Barselona
    Martineli - Arsenal

Vanja Milinkovic - Torino
    Veljkovic - Verder
    Pavlovic - Salcburg
    Milenkovic - Fiorentina
    Gudelj - Sevilja
    Ilic - Verona
    Lukic - Torino
    Lazovic - Verona
    Mladenovic - Legija Varsava
    Zivkovic - Paok
    Radonjic - Torino
    Mitrovic - Fulam
    Maksimovic - Hetafe
    Sergej - Lacio
    Tadic - Ajaks
    Vlahovic - Juventus

5. To je to razlika u klasi

6. Pazi, kad si decenijama bulja ko mi, odražava se na poziciju u žrebu, i zato nam se padaju preteske grupe. Potreban je kontinuitet, znaci da se ode na ep, tu prodje neka grupa, i upadnes u bolji sesir. Mi smo posle svakog neuspesnog SP padali u bunar, bojim se da će to i sad da se desi, da će da oteraju Stojkovica posle Katara, da ce opet previranja u savezu, gluposti neke opet. Tako da ti nagrada za plasman na svako svetsko bude brutalna grupa. Nisam optimista za ove ostale dve tekme, po izjavama nasih nekako vidim da se tu gube konci, povrede su nas unakazile, plus zuti kartoni kljucnih igraca u odbrani... sve to nije smak sveta, malo ko ocekuje da prodjes ovako tesku grupu, smak sveta je sto ce posle sp opet da se krece od nule, s novim trenerom, s novom postavkom, s novim menadzerima koji guraju ovog onog... Hocu reci, jebace nas Bugarska.

7. A mozda je ona pobeda protiv Portugala bila anomalija, mozda smo zaista buljson od ekipe lolo

8. Čekaj šta sad treba, na isti ovaj način da uporedimo igrače

Argentine i S.Arabije
    Nemačke i Japana
    Urugvaja i Južne Koreje
    Belgije i Kanade?

Kakvih sve gluposti neću ovde pročitati, čudo jedno.

9. i zato nam se padaju preteske grupe

Sad već lupamo ozbiljne gluposti, dobili smo dve realno slabunjave ekipe u grupi. Da smo upali u grupe D,E,F i H bukvalno bismo kukali kako smo u grupi smrti. Kamerun i Šiptari nisu ni bleda senka nekadašnjih represtacija, a realno ni tada nisu bili prva klasa. Ako ne možemo da dobijemo takve ekipe bez većih problema, nemamo šta ni da tražimo na prvenstvu. Nebitno je što smo izgubili večeras, odigrali smo šupački 90 minuta, bez šuta na gol, i treba da nas je sramota.

10. Tebra, imamo po fifa rankingu 2 top 15 ekipe u grupi, od kojih je jedna apsolutni broj 1 i sa kojom ne mozemo da igramo.

11. bukv nam se pala najteža moguća grupa sa trenutno najboljom reprezentacijom na svetu

12. Svetsko je vec zavrseno za nas. Ali ima pomaka, ucicemo malo u A diviziji te jake utakmice, to je 6 komada sa najboljima, plus, objektivno lagana grupa na EP... al bojim se da cemo naci nacin da sve to useremo, van terena prevashodno.

13. Da da bolje da smo izvukli ovu gde su Španija i Nemačka, ili Portugal i Urugvaj, ili Argentinu i Meksiko da smo izvukli pa da zapevamo.

14. Ali ima pomaka

Daj bre Zapato resetuj se, šta si zabagovo večeras. Kakvog kurac pomaka, bolje smo igrali 2018. sa nesretnim Krstajićem nego večeras, jednu smo dobili, od Gurbeta bezveze ispali jer smo realno penal morali da dobijemo. 24:0 odnos šuteva, igrači ne mogu da trče posle 70. Kakav pomak? Kakve povrede? Jedan igrač nam nije igrao zbog povrede, jbt drugim ekipama po 2-5 igrača nisu na prvenstvu pa ne kukaju. Gde su pomaci da čujem, čekam strpljivo

15. Konstantan presing kad god smo imali loptu, navrzli pa ne popuštaju dok ne daju gol-dva da se osigura pobeda, da ne prođu ko arg i nemačka, verujem da se neće toliko baš trošiti na kamerunce i šiptare, već onoliko koliko im bude dovoljno u datom trenutku plus želja pojedinaca.
    Isto bi kidisali na bilo koga u grupi u prvoj tekmi kao i na nas, samo mi jbg imali tu nesreću da skinu junferaj nama.
    Već u skedećim tekmama neće se ovoliko trošiti, igraće možda polurotacija, jer ciljaju finale naravno
    I ispade da smo najgori po prikazanom jbg.

16. Nekako mi bili ko od kamena, kao da se lopta odbija od njih. Posebno odbrambena linija.

A.kad krenemo u napad, iz te zadnje linije, niko se ne ubacuje u šesneasterac.

Moguće da je to bila neka taktika, al da su nas cigojneri prozleli. Doduše, bolji su, nema tu šta.

17. Ma u ovakvoj jednoj utakmici dolazi do izražaja šta znači imati vezni red kao što ima Hrvatska, a šta znači imati vezni red koji ima Srbija. Vrlo je jednostavan i očit problem, kriju se od lopte, niko ne prilazi da je pokupi od zadnje linije. Zato je Pavlović toliko puta bio primoran da povuče loptu napred, ostavljen mu je prazan prostor a niko ne dolazi po loptu. A on pošto je čepar par excellence on će da je povuče, ima dug korak, i stići će negde do 30tak metara sa leve strane i tu će da stane, jer nema kome da doda loptu, nije on igrač koji uopšte na tom delu terena treba da ima loptu i treba da donosi tu odluku, ali šta će kad vezni red u izgradnji napada n.e. p.o.s.t.o.j.i. Lukić, Gundelj i SMS se plaše, plaše se da uzmu loptu na svojoj polovini i urade nešto s njom, ako je povuku napred plaše se kontakta i jakog faula, nema nekog pokušaja pasa kroz linije, neke dijagonale (koje su nam užasne btw, niko ne ume kršteno da promeni stranu, a i ako nekog usere, onda budaletina midžetska Živković ne ume da primi loptu jer mu kratke noge). Najbolji način (bez Kostića) da mi nekome damo gol je prekid.

18. Vezni red nije preterano slabiji od hrvatskog, Tadić i SMS su vrhunski igrači i igraju odlično u klubovima. Ni Gudelj nije loš. Postavka je bila katastrofa, koja je ideja sa napucavanjem lopte na rovitog Mitrovića koji se lakta i skače 50 metara od gola, i nema kome da je spusti, jer nema drugog špica? Ko će to da istrči, SMS, Lukić? Čemu to? Bolje onda Luka Jović da je igrao, ima snage kao konj. Koja je Piksijeva ideja bila večeras - ne znam. Beskrvno skroz. Da se onako predaš posle drugog gola i gledaš ih kako se sprdaju je nedopustivo jbt. Iran je protiv Engleza bukv. odigrao bolje.

19. Znači sad bih se potukao sa pola vas
    Je l umete vi da gledate fudbal koj kurac
    Ko kako igra i koji igrac koliko vredi
    Daj ja da vodim zamene Brazila i doci cu do polufinala
    To su igrači koji su kompletni svako na svojoj poziciji bez izuzetaka
    Sve ostale ekipe imaju od 3-5 igrača osim Afrikanaca koji imaju jednog ili ni jednog
    Pa ko da se trkamo na 100 metara ti voziš X7 M50 a ja ne sad juga 45 al neku Alfu 147 sa 120 konja
    E to smo mi i Brazil, dva nivoa
    To je Brazil u teoriji sa svakom ekipom a veceras su ostvarili teoriju
    Ne desavaju se iznenadjenja svaki dan konsa Arg
    Naravno da sam se nadao da ce da ih pojebemo al ono, nismo daj da dobijemo ove dve sto mozemo i da zaboravimo Brazil

20. Lupamo gluposti brate Boksore, jako, i demantovaće te prva ozbiljnija ekipa na koju taj isti Brazil naidje. Danilo i Sandro su gola kurčina već duže vreme, nigde ih nema, a igraju jer im je zamena četrdesetogodišnji Dani Alves lol. Ni Rišarlison nije jebeni Ronaldo koji igra za galaktikose već je u raspalom Totenhemu koji se bori za top 5 i to grčevito. Odličan je Brazil, ali nemojmo preterivati. Naravno da će imati 24 šuta na gol kad staneš u bunker 70 minuta, to nije nikakvo čudo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.