Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Koji hodajuci blam je smislio ovu reklamu sa brazilom svajcarskom i kamerunom mene samo to zanima

2. Kladionice su sve odreda nadmašile svaki zamislivi ljudski stepen tolerancije blama sa ovim reklamama za svecko, ali da ta prednjači svakako. Tu je i ona sa sokerom i batistutom, opoganili su kul foru iz kengura sa onom kurobeštijom ciganskom.

3. One reklame kao uplasili su nas se LOL

4. Da nas ne posalju u penziju kao Federera LOL Cringe

5. Dobar Ekvador, igraju muški protiv Holandeza i smudima za razliku od jedne repke koju neću da imenujem sad

6. Ubaciti ce pogani holanđani neki impotentni gol pred kraj s jednako impotentnim strelcem tipa klassen

7. klasen tomas muler za sirotinju

8. NEK UDJE EDGAR DAVIDS

9. Šmoklja
    Brate ne serite hrvatima ima muda da otpadnu da prođu ovo, ne bi me čudilo da izvuku samo bod protiv Maroka, Kanada ozbiljna ekipa zapamtite ovaj post PITCHKE

pre 7 meseci

10. I ćorava koka ubode zrno

11. Najava meča sa USA na Englezima - reč dve o Amerima, reč dve o fudbalu, i onda 20 minuta o gej pravima i tome zašto se nije nosila traka, šta se izdogadjalo, na šta to liči, da više nikada organizaciju neće moći da dobije zemlja koja nije ljubitelj eldžibiti itd. Jbt ala je jaka agenda na ostrvu, ne verujem.

12. енглезима само певати квин из дед ооо о ОоооОууууу

13. енглеска или сједињене уједињене америке
    напишите ми за кога навијате ви

14. https://m.youtube.com/watch?v=D0ntJ36IB-o погледајте ви овај танак курац пун гована послушајте глас овог ретарда

15. Kreću se bez lopte vrhunski čitav meč, a i Pulišić igra ko besan nema šta. Odlično odigrali, šteta bi bilo da ne dobiju ovo. Sabili Engleze u jednom trenutku na njihovu polovinu, nisu mogli da maknu.

16. Englezi odigrali kao sise neće da grizu ovde jer misle da će da očepe Vels u trećem kolu lele što bi voleo da ih sjebe Bejbl ej

17. Grišće Vels za prestiž sig. Mada kvalitetniji su ovi dosta, šta da se radi. Mislim da Englezi ionako ne mogu da ispadnu, ali ako završe drugi idu na Holandiju, a to bi svakako voleli da izbegnu.

18. хвала богу нисам гледо ову кршину од меча