Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. 627 je jednom rekao ,,ne gledam nista sto je sponzorisala kladionica,,

2. Braaate pa pod hitno mora se menjaju taj-brejkeri u grupama, jebeš ti ovo englezi nakantaju iran, igraju beživotno drugu tekmu i maltene im je 99% siguran prolaz. Mora prvi taj-brejker da bude međusobni duel, jednostavno mora.

3. Švica dobija Brazil i tako nas izbacuje. Zato sto je ovo kurac od godine za sport.

4. bombas
    Na ovoj temi znanja o fudbalu kao šanse da snajka ne bude jebana u Nišu.

https://vimeo.com/775164074

5. A jebo te esnaf šta ovo bi, pa da sam hteo uspavanku da iskusim, nadrogiro bi se i raspalio mama voli bebu, ne bih gledao ovu kršinu od dva jebena sata.

6. Kako me ubi u pojam ona igra protiv brazila, sad mi mrsko bilo koju drugu utakmicu da pogledam..

A radovao sam se ovom prvenstvu.

7. важни су камерун и швица јебеш бразил бар је била еуфорија да на један дан заборавимо сва срања која нас окружују ја чекам понајвише швицу од сад

8. Moramo dobiti oba da bi bili sigurni nikakvi remiji.

9. Tuča ko tuča, gomila pijanih Engleza i Velšana se pegla na nekom španskom ostrvu, ništa čudno. Ali što ide muzika sve vreme https://www.b92.net/sport/qatar2022/vesti.php?nav_id=2249084

10. Ali brate mili - tip u prugastoj majici brani ovog u crnoj i na istoj su strani, a onda ga na 25 nabada momački. Kako su se ovi odvalili.

11. јебеш то, какав крај текме последњих 15 20 минута на тунис аус јбт ко тенис напред назад напред назад

12. Ja sam pred početak pričao da bih potpisao da izgubimo od Brazila 6:1 da dobijemo ove dve
    Pogotovo Sve
    Majku picku ja siptarsku

13. Ja sam poluskroman čovek poluširokih polupoljoprivrednih shvatanja imam samo jednu želju na ovom sp to je da poluoduvamo ovu polunaciju polušiptara sve ostalo dobro po nas mi dođe polubonus

14. здрав човек има 1000 жеља а србин само једну да убијемо шиптаре око 4 1

15. U ponedeljak se gase sve nase nade za dalji plasman... ubedljivo najgora reprezentacija, kao i 2006.

16. ако се то деси тј пораз онда угасити репстацију без даљих размишљања

17. они су сплавари

18. Al' opet. Mitrović, Kostić i Vlahović nisu skroz spremni. Oni su nam 70% tima. Kako smo toliki maleri..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.