Prijava

DOŠO SI NA SVECKO TRI UTAKMICE I NIKO TI NE GARANTUJE VIŠE MAJKE TI GA SPALIM TI ĆE MALO ROTIRAŠ MALO DA KRIJEŠ ADUTE ZA ŠTA ZA ISPADANJE IZ GRUPE A E PA OK ONDA EVO TI

Uzela i Kostarika tri boda, Katar čak dao gol...I Japanci da ispadnu iz grupe, vraćaju se kući sa činjenicom da su dobili Švabe. Kanada, Ameri, Saudijci...Svi već nešto napravili, nisu džabe dolazili na prvenstvo - da ne pominjemo da neki od njih čak mogu da prodju još uvek. Za sad smo bukv. najmanje napravili na prvenstvu, ovo sutra protiv Kameruna nije samo moranje, kako bi se prošla grupa, već i da se spase obraz i gola guzica. Mislio sam temu da otvorim posebnu, u slučaju da ispadnemo, kakvim ćemo se sve izgovorima služiti (povrede, sudija, Italija ostala kod kuće, nismo samo mi ispali su i ovi)...Ali još se uvek nadam da do toga neće doći.

Sviđa mi se opcija da cigani nekako dobiju naciste večeraske i onda u poslednjem kolu dogovore sa insektima nerešeno i držeći se za ruke odu u osminu. Naravno postoji rizik za žutu gamad da nacista izgubi od cigana 2.0 ali budimo realni to nikada neće da se desi.

хахха јебо те како би волео да пукнемо 10 0 од камеруна и 25 0 од шиптара кад видим шта овај парам пише сви су направили нешто па да јер нису играли против екипе из топ 3 на турниру и зато што су одиграли 1 јебену текму а не 2 као остали ај у курац

шпанци нису признали косово тако да навијамо за њ против нациста то је логичан избор

woozijev patriotski optimizam je neuništiv

А КОСТАРИКА ЈЕСТЕ

Zato ti kažem, ako ne dobijemo Kamerun, na začelju smo po svim parametrima. Džaba posle igranje za nekakav prestiž protiv Švajcarske. Za sada - bulja puna šimika protiv Brazila, onaj ispad sa zastavom i izgovori. I obećanja doduše, mada su se malo utišala.

Još smo i Nejmara skrljali. To nam je učinak.

паметном доста

Param Parchard
Još smo i Nejmara skrljali. To nam je učinak.

Pa eto a ti kažeš ništa nismo uradili, ovo je možda i najbolje nešto što se desilo do sad na sveckom.

Olakšali smo bar drugima, šiptarima naročito
Bravo za nas nema šta

Šteta za Neymara, nadam se da neće uticati na prelijepu igru Brazila u nastavku takmičenja.

kako moze da bude ucinak skrljati jedno minijaturno cigance
sace shipci da se kvalifikuju, bravo nam ga u dupe

добро ај немој да смо сујетни толико буквално да се десило било којој репки да овај да леп гол они би направили цртани

Na SP-u gde marokanskim navijačima Berberima ne daju da unesu na stadion zastavu https://en.wikipedia.org/wiki/Berber_flag zato što previše podseća na gej zastavu tebi je ovo jedan od najvećih idiotluka na SP-u. Dojmljivo.

A šta misliš odakle sad odjednom ta zastava tamo usvlačionici? Neko od igrača doneo sa sobom, ili uzeo sa tribina pa je okačio i slikao? Jeste da. I ovi krijumčari migranata što na Horgošu fora imaju automate i obeležja ovk. Pičkousti naredio još dve tačke u cirkusu da budu, i ovi šta će, ispoštovali.

Što mudonje ne izađu na teren u majicama NeMa PrEdAjE nego ovako ko pičke ostave u svlačionici onako kiselo nakon poraza? Nema predaje, nikad na kosovu nisu bili, saigraci im šiptari sve okej, isti kurac ko pederske trake da fifa ima stvarno namjeru da ih kazni, sutra bi se predali pusti mi šuplje šmo