woozijev patriotski optimizam je neuništiv
А КОСТАРИКА ЈЕСТЕ
Zato ti kažem, ako ne dobijemo Kamerun, na začelju smo po svim parametrima. Džaba posle igranje za nekakav prestiž protiv Švajcarske. Za sada - bulja puna šimika protiv Brazila, onaj ispad sa zastavom i izgovori. I obećanja doduše, mada su se malo utišala.
Još smo i Nejmara skrljali. To nam je učinak.
паметном доста
Pa eto a ti kažeš ništa nismo uradili, ovo je možda i najbolje nešto što se desilo do sad na sveckom.
Olakšali smo bar drugima, šiptarima naročito
Bravo za nas nema šta
Šteta za Neymara, nadam se da neće uticati na prelijepu igru Brazila u nastavku takmičenja.
kako moze da bude ucinak skrljati jedno minijaturno cigance
sace shipci da se kvalifikuju, bravo nam ga u dupe
Au jbt sad sam ovo video, ispišavaju se po nama bukv
https://www.youtube.com/watch?v=Tix5HtYbS4A&t=91s&ab_channel=442oons
добро ај немој да смо сујетни толико буквално да се десило било којој репки да овај да леп гол они би направили цртани
Ako je istina ovo, onda definitivno jedan od najvećih idiotluka na SP-u
Na SP-u gde marokanskim navijačima Berberima ne daju da unesu na stadion zastavu https://en.wikipedia.org/wiki/Berber_flag zato što previše podseća na gej zastavu tebi je ovo jedan od najvećih idiotluka na SP-u. Dojmljivo.
A šta misliš odakle sad odjednom ta zastava tamo usvlačionici? Neko od igrača doneo sa sobom, ili uzeo sa tribina pa je okačio i slikao? Jeste da. I ovi krijumčari migranata što na Horgošu fora imaju automate i obeležja ovk. Pičkousti naredio još dve tačke u cirkusu da budu, i ovi šta će, ispoštovali.
Što mudonje ne izađu na teren u majicama NeMa PrEdAjE nego ovako ko pičke ostave u svlačionici onako kiselo nakon poraza? Nema predaje, nikad na kosovu nisu bili, saigraci im šiptari sve okej, isti kurac ko pederske trake da fifa ima stvarno namjeru da ih kazni, sutra bi se predali pusti mi šuplje šmo
Navijači okej, nek unose šta god hoće, nek skandiraju šta god hoće nema nikakvih problema to su navijači koji bi možda sutra i otišli na to kosovo ali igraci milioneri koji ce sutra igrati u istom timu sa šipcima, proslavljati grliti se i ljubiti e to je licemjerna predstava za debile
Skrecemo s teme ali...
Ti srbi dole nisu nista bolji nego siptari, a pickousti i njegov poltronski rezim znaju sve sta se desava. Dakle kosovo je vec prodato, a ovo sad je skretanje paznje javnosti i neko tripovanje da je ikom jos uvek stalo do cele te price
Za zapadnjake smo i siptari i mi ista balkanska kozojebna govna, iako to mozda nije tako a mozda opet jeste. Sto se njih tice, ako se poubijamo, win-win
Čekaj a free palestine zastava što ful bila u kadru na nekom od prenosa, ne mog se setim tačno koja tekma? To je ok, to nije politička izjava i mešanje politike u fudbal jer to ipak zastupa kozojepske interese. Mislim znam da je ovo klasičan whataboutism ali ajmo sve da držimo odgovornima po istim standardima a ne neke malo više neke malo manje. Pod uslovom naravno da je ovo sa ovim sranjem nema predaje tačno i da se stvarno desilo, a ne deluje mi daleko od istine jer u pitanju su fudbaleri glupavi a ne doktori nauka i članovi SANU.
Ma nemaju igrači s tim ništa, prvo, nema ni jednog igrača na toj slici, ko zna kad je slikano - drugo, možda uopšte nije ta svlačionica. Naredio žvalavi da se to odradi sad dok je ovo glupiranje oko tablica i ostalog, da nas jebava još malo.
шпанци нису признали косово тако да навијамо за њ против нациста то је логичан избор