Prijava

Navijači okej, nek unose šta god hoće, nek skandiraju šta god hoće nema nikakvih problema to su navijači koji bi možda sutra i otišli na to kosovo ali igraci milioneri koji ce sutra igrati u istom timu sa šipcima, proslavljati grliti se i ljubiti e to je licemjerna predstava za debile

Skrecemo s teme ali...
Ti srbi dole nisu nista bolji nego siptari, a pickousti i njegov poltronski rezim znaju sve sta se desava. Dakle kosovo je vec prodato, a ovo sad je skretanje paznje javnosti i neko tripovanje da je ikom jos uvek stalo do cele te price
Za zapadnjake smo i siptari i mi ista balkanska kozojebna govna, iako to mozda nije tako a mozda opet jeste. Sto se njih tice, ako se poubijamo, win-win

Čekaj a free palestine zastava što ful bila u kadru na nekom od prenosa, ne mog se setim tačno koja tekma? To je ok, to nije politička izjava i mešanje politike u fudbal jer to ipak zastupa kozojepske interese. Mislim znam da je ovo klasičan whataboutism ali ajmo sve da držimo odgovornima po istim standardima a ne neke malo više neke malo manje. Pod uslovom naravno da je ovo sa ovim sranjem nema predaje tačno i da se stvarno desilo, a ne deluje mi daleko od istine jer u pitanju su fudbaleri glupavi a ne doktori nauka i članovi SANU.

Ma nemaju igrači s tim ništa, prvo, nema ni jednog igrača na toj slici, ko zna kad je slikano - drugo, možda uopšte nije ta svlačionica. Naredio žvalavi da se to odradi sad dok je ovo glupiranje oko tablica i ostalog, da nas jebava još malo.

Navijači okej, nek unose šta god hoće, nek skandiraju šta god hoće nema nikakvih problema to su navijači

A ok ovo si postovao pre nego što sam video. Understandable, have a great day.

Čiča Morada
bio na Kosovu nikada

Naredio žvalavi da se to odradi sad dok je ovo glupiranje oko tablica i ostalog, da nas jebava još malo.

e ako je to neka predstava tj ako ste provalili da je u režiji režima ili koga god onda okej, samo da ne bude da su igrači nešto samoinicijativno izveli jer je besmisleno u ovom momentu na ovom događaju

C Šmo, Palestina nije u fifi, Kosovo jeste - ima represtaciju, igra kvalifikacije itd. Fifi su se i obratili i fifa razmatra šta dalje, ne nato, eu ili štatijaznam ko. I po slovu na papiru moraćemo neki penal da platimo, videćemo kakav. Saće to da legne naravno, jer Katar je dao previše love i previše je nekih vanfudbalskih trzanja moralo da se ishendluje, da bi se sad još bavili i ovim.

Nema zive sile (198%) da su to igraci samoinicijativno uradili.

Daj melk ne maši poentu brate koga uopšte boli kurac da li je otuđena i kontroverzna teritorija član fife ili nije, radi se o tenzijama i o uvođenju politike u fudbal, gde se fifa kurči kako ima politiku nulta tolerancija a svi znamo da su to priče za malu decu i da neko može da šalje političke poruke bez da bude kažnjen a neko ne može. I da se jesu nešto ložili posle poraza kao MA NEMA PREDAJE BRE KAO NA NAŠEM SVJETOME KOSOWU AAAARGH ja tu ne vidim ništa loše ako je to upotrebljeno kao neko motivaciono sredstvo. Problem je što je neki moron slikao i to procurelo u javnost. Naravno AKO nije sve fejk i režirano.

лол покренули поступак вооов тресу ми се гаће опуштено ово је афера од 2 дана неће ништа бити

Ko da slika Šmokljo brt, misliš da neki navijač ili neko peti može tek tako da se ušeta tamo u svlačionicu? Nije to marakana ili jna. Ovi na konferenciji juče nisu imali komentar - ni jesmo ni nismo. Da je neki igrač poslali bi kući trećeg golmana i izvinili se jer je eto on kao napravio ispad, nije dečko ništa loše mislio; da je podmetnuto, rekli bi - alo ljudi podmetnuto nam to, ni jednog igrača ili člana stručnog štaba na slici, nemamo ništa s tim. Ovako se nadaju da će to kao da legne, što naravno nema šanse da se desi, + se sad vrv osećaju ko papci jer ih žvalavi kara tamo da se ponižavaju za njega.

лол покренули поступак вооов тресу ми се гаће опуштено ово је афера од 2 дана неће ништа бити

jasno, nije da već nismo imali situacije da dron sa zastavom vel. Albanije uleće na teren pa nas za to diskvalifikuju, ili ono pregojeno krme seče ogradu makazama protiv Žabara u Italiji pa nam uzimaju bodove, ili da nas kažnjavaju jer cigani i grobari skandiraju pogrdne parole, bacaju topovske udare protiv Salzburga itd. Ne da će da nam uvale kurčinu sad za ovo nego ćemo se češemo, na crnoj listi smo im odavno. Samo čekaju da nas naguze zbog nečega.

Pa kad ono poništili ekvadoru protiv holandije gde niđe veze s ofsajdom morali su i ovo realno

ali ubio ih maroko po igri, belgija ispushena lula

које срање зијех шутне директно у куртоу играч марока прође испод лопте и као
Збоо00Нииио00 га мрш у курац