Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Mi za tri i po dana oporavili Mitrovića, Vlahovića i Kostića i vratili ih u formu, mada ova prva dvojica nisu igrali mesec dana i trebalo bi bar dve nedelje trenažnog procesa da se vrate u ritam. Kostić je možda i ok, ova dva nisu ni na 70%. Podne, sunce, afrika, Kamerunci ko kod kuće da su, ovo ako ćemo da dobijamo biće il na guzove il na iskustvo. Al da ne mračim, nadam se da će biti jedno 3:0 za nas, da živnemo malo.

2. Ne brani Onana ALO NAŠI SU

3. Ma ovo je win, otjerao lik onanu hldno zbog nediscipline i sad ce popusiti

4. Ovo vam je zicer cujete li

5. Ista povreda, vadi ga ubacuj Falkaoa

6. Znam da zvuči govnarski but I'm not buying this.

7. Šta je ovo koji moj gde nam je drugi špic?

8. Kako mi skaču po živcima sa ovim dodavanjima pred našim golom

9. Mi već 25 godina igramo jedan isti najsporiji fudbal na svetu. Lopta mili po terenu, 1000 nepotrebnih pasova, i onda je jedan uzme i trči napred s njom, ili je šutnemo negde napred pa šta napravimo.

10. ajme sta mitar masi ajde mitre zamisli da igras za fulam batke xd

11. Tako je mitre, kobjasni sudiji.

12. jednog dana, kad nasi fudbaleri nauce da frustraciju ne iskaljuju na sudijama i da se svadjaju sa njima, bicemo prvaci univerzuma.

-mitrovic: faul brt, gurno me, jesi slep, sta sta, daj ne umes da sudis
    -sudija: pogledaj sta imam u dzepu za tebe

13. frustraciju ne iskaljuju na sudijama i da se svadjaju sa njima

Znači nikad

14. kamerun ima lebrona djejmsa na desnom krilu cini se :)

15. Držimo loptu, odgurali smo ih od gola i smorili, tučemo se i laktamo, pravimo šanse - svidja mi se

Jalovo, sporo, traljavo, mašimo - ne svidja mi se

16. Tooo sad i gol, odlično, da vidimo od čega smo sad.

17. od cega smo jbt sta mislis nego od govana.

18. Za ove sto ne mogu da gledaju utakmicu, srbija gubi ali zato kamerun drzi loptu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.