Prijava

Ni slučajno, samo su organizatori sledećeg ajde beži tamo. Viš da igraju nikad bolje i jedni i drugi, spremaju se da budu dobri i uigrani tamo kad se bude igralo. Vrv im i neke podnošljive grupe nabudže na žrebu.

Vec su bili organizatori Ameri 1994. i nisu ni znali da se odrzava kod njih LOL

gube papani sutra, uprdeli se

Vec su bili organizatori Ameri 1994. i nisu ni znali da se odrzava kod njih LOL

O najposećenijem sp pričaš?

Ma boli hotula kurac, lupi glupost i kao ok guys bye

Od ranog jutra igra se sutra haaa kakva rima

Ejdus ne pita pavkate li kao da sluti besanu noć..

I za kraj, ZRETNO KOMŽIJE

Propustio sam 6 strana sad cu da vidim sta ste kenjali.
Posle Brazila naletim na evropskog trenera solidno poznatog i krenem da ga ispitujem ko pijan pičku da vidim je l vidimo istim očima i rekao mi je jedno fino vidjenje
Nas je protiv Brazila Neimar spasio. Individualac koji davi loptu, secka igru, valja se, navlaci paznju i faulove itd
Brazil kao takav da je igrao aktivnu igru dao bi nam 6 komada minimu
Igraci sa onom tehnikom i brzinom kad se razigraju kad im je dan samo puška
Neimar hvala

Ko je individualac moj otac i ja smo

Kako da gledam online?

Još sto minuta dečice

jebem mu majku kako loš termin danas, neću moći da gledam. pišite ovde ko je i kako sjebo

важи хезно глуп термин јер је слаба текмааа

Gudelj OUT, eh ko ce sad uputiti jednu bombu sa 20tak metara

Mi za tri i po dana oporavili Mitrovića, Vlahovića i Kostića i vratili ih u formu, mada ova prva dvojica nisu igrali mesec dana i trebalo bi bar dve nedelje trenažnog procesa da se vrate u ritam. Kostić je možda i ok, ova dva nisu ni na 70%. Podne, sunce, afrika, Kamerunci ko kod kuće da su, ovo ako ćemo da dobijamo biće il na guzove il na iskustvo. Al da ne mračim, nadam se da će biti jedno 3:0 za nas, da živnemo malo.

Ne brani Onana ALO NAŠI SU