Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Koja li je tajna SMS postojane frizure i nakon 45min

2. Kad briše slinci prevuče rukom preko čela

3. митар пренервозан

4. ајмо још 2 до краја

5. Prejajarast, ubači Vlahovića

6. Mislim vas nose emocije, ja hladne glave analiziram.

Srbija dosta bolja, sve vrijeme kontrolišu igru iako fali uigranosti kao da se nikad nisu sreli neki igrači ranije ali ispravljaju to dobrim dijelom iskusne glave, mitrovic nije najlosiji koliko ne znaju da mu pošalju loptu, ja sam do sada vidio 2 kvalitetne lopte upucene mitrovicu i to je to.

S druge strane imate “najboljeg” igrača Čupa koji ne bi nikd ušao u igru da Lewa ne ode u Barcu, lik grijač klupe koji ne zna da se vrati nazad, jednom rjecju katastrofa. Na golu nema Onane, nema kamerun tu vise sta da trazi.

7. hahahhahahah jao pliduu što se ne plasira bosna na neko takmičenje pa i ja da bacam ove malere na vas, e nemaju ovi vaši protivnici šta da traže ovde, zicer vam je ovo da znate samo.

8. Samo Pavlović da ne dobije žuti i banja. Konačno fudbal gledam jbt

9. živković brat moj najjači

10. a zašto Stefan hodajući kiks Mitrović zašto mora to da mi se dešava

11. Brt velik je problem bez Pavlovića, al dobro je da ga je izveo da ne pazari taj žui glupavi, mlad je, neiskusan, desi se...Bolje ovako.

12. menjaj maksimovića ae

13. drugi put Abubakar šalje Maksimovića u pekaru
    ovo nije bio ofsajd btw

14. Ala se šetamo po terenu jbt, ovo nisam nigde video

15. Opet Milenković kasni s izlaženjem hahahahhahahahah jebem ti tutubana

16. Dzaba da se nada covek necemu od ovih nasih debila

17. Rece smoklja da je usao ovaj maler Mitrovic

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.