Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ovo je vec sad nas mentalitet

2. Al kako se osetio bol u kurcu kad smo dali treći gola

3. Povlačim ovo za Pavlovića, mislio sam da smo normalniji ida će ekipa to pokriti i zatvoriti. Kakva nonšalancija i šetnja po terenu, ovo je sramotno. Jebe mi se više i da dobijemo i da prodjemo grupu, ovo je sramota.

4. Braćo gubimo ovo, ne može da se hoda i igra fudbal, nikad nije moglo niti će moći

5. Kakav Pavlovic nije Zidan da toliko utice na igru nisi izveo golmana a ubacio drugog bez ruku da primis ovakva dva gola
    Stali smo jer smo to mi
    Imam 750 dinara imam danas za cigare ko ga jebe sutra je za sutra
    Vodim jedan razlike aha ma sta dobili smo ovoo daj da stanemo

6. Hahahahahaahh
    Kamerun vas otreso

7. Cica morada, glumi da je susjed sada

8. Mislili smo da nije ali ova reprezentacija jeste kao i svaka nasa sto je bila i bice.
    Mentalno nestabilna, jaka na papiru ali ne ovako.

Svako prvenstvo se nadamo da ce ovi da budu drugaciji i svako prvenstvo nisu.

Nije to do igraca, generacijski se prenosi isto sranje. Mozemo da izadjemo sa igracima ko brazil, isto ce biti.

9. izgubili, pobedili, za mene je ovo prvenstvo sa srbijom gotovo. ulaganje emocija u nasu fudbalsku reprezentaciju je ko da ulazes pare u jezdinu banku. samo budale i naivni rade to, i vala necu vise.

10. A i ja sam nerealan, kako da ostave srce na terenu kad su ga ostavili na Kosovu.

11. pola ću vam noge polomiti u utorak

12. Rezultat vise nije bitan, mogu i da pobede, ono sto smo videli dok smo gledali je da ce ova ekipa da sprca sve pre ili kasnije.
    I dalje, pobede svajcarsku, drugi u grupi, ali sto se mene tice ne zanimaju me vise. Posle brazila sam bio pola pola, posle ovog poluvremena (iako smo vodili) sam poceo da gledam bez osecanja.

Ovo je kao kad gledas lika koji ima nekog potencijala ali je narkoman u dusi i sve mislis u nekom trenutku ce se to promeniti preko noci.

13. Nisu rezultati vise bitni. Bitno je ono sto sledi a to su “skeneri” gde je zakazali, smene trenera, i slicno. Ista prica svako 4-8 god stariji

14. Milenkoviću izdao si svetu ofsajd zamku seme ti se zatrlo

15. Pazi, decko jeste Loznicacin (sns) i cigan, dakle svi preduslovi za tupavka. Ali brate ozenis onu sto je progutala kurceve pola reprezentacije. I ja kao treba da navijam za takvog morona? Neka hvala, nek se loze Gobeljici.