Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ako Brazil ne pobedi Svajcarsku nek lize znoj sa jaja.

2. Sve sto sam zeleo pred ovo prvenstvo je da imamo kakvu takvu sansu u trecem kolu. I to ce se desiti, cak i da bude svica x, treba nam pobeda od dva gola, sto nije naucna fantastika.

3. Pola godine znas s kim si u grupi, mozes da se spremas, i znas da taj kamerun ne zna jebeno nista samo su brzi jer su crnci

I ti primis dva gola iz kontre ja reci nemam

Da ne pricam da imaju igrace od 165 i 170 i primis gol iz prekida

4. Brazil pobedi Svajcarsku(ako to ne urade nek ga duvaju) i onda pobeda protiv Svajcarske.

Ako brazil cukne svicu, bice kao da se ovo 3-3 nije ni desilo, mora da se pobedi svica. Osim ako kamerun ne bije brazil, ako bije, onda bravo jedno veliko, zasluzili ste

morate razumeti da u teoriji multiverzuma, ovaj momenat sada se racva u beskonacno puno buducnosti od kojih u 50% njih svajcarska pobedjuje brazil i time zavrsavamo sa nadama veceras a u 50% igraju nereseno, i onda kao igramo nesto sa svajc. u nekih 1% prodjemo grupu.

samo u jednoj verziji buducnosti brazil pobedjuje svajcarsku, i u toj posle od svajcaraca gubimo nakon 80. min, preokretom, golovima sacirija i sake, ili onog treceg siptara ako igra.

5. Ako Čuknemo Kamerun ovo sa Brazilom kao da se nije ni desilo, ako Brazil čukne Švajcarce sve je u našim nogama i ovo sa Kamerunom kao da se nije ni desilo...Naš mentalitet tipičan, tome su nas naučili Milojko Pantić i kolege sa večitim kalkulacijama posle druge utakmice. Pokazali smo da možemo kad hoćemo, imamo talenta i kvaliteta, znamo da dajemo golove, nije nas telo...Jbt ko žena kad živi sa mužem koji je 20 godina bije i maltretira, a ova pabirči razloge da ne preseče i ne napusti budalu. Mazohizam. Jebala nas Švajcarska, nadam se da će onaj izgovor za ljudsko biće od Šaćirija da nam uvali dva komada.

6. Хрватска има тимчину, једино их нападачи јебу, јбг Ливаја, Петковић и Будимир нису Манџукићев ниво ни близу....

7. Što je najcrnje, ako Šiptari stvarno otkinu bod nepobedivom Brazilu sa druge planete koji ima po dva vrhunska igrača na svakoj poziciji i favorit je da osvoji jer su najbolji na svetu, mi ćemo i dalje biti u fazonu - to je zato što Nejmar nije igro.

8. Da ne pricam da imaju igrace od 165 i 170 i primis gol iz prekida

Mene na seoskom fudbalu što sam igrao jednu i po sezonu učili da neko od igrača da bude na gol liniji i tu da ostane, uglavnom baš ja kao najniži. Ono, dernjaju se svi da neko stoji. Danas nama niko, jbg, možda na elitnom nivou to ne treba.

9. Melk nemoj se praviš lud ti, znaš koj tip igrača ti reprezentuje zemlju, nisu ovi sad iznikli iz zemlje pa odigrali ove dve tekme na sveckom, ne, uvek se igra isto, letargično, bez trčanja, otkrivanja, gubi se lopta na svojoj polovini, to smo mi, mi radimo to. E sad na nama je da se mi i pored tih otežavajućih okolnosti koje NIKADA neće da se promene nadamo nekoj pobedi na user jer nam je to maksimalni domet.

10. Drugari, otisli smo na svetsko, to je ogroman uspeh. Idemo na skoro svako, a zemlja smo od 5 miliona duša. Ne moze bolje od ovoga, dok nam se ne rodi neki prodidzi

11. Mrdnuli smo se s mrtve tacke, sad smo u A ligi, plus imamo laksu grupu za EP. Ide to na bolje

12. prodidzija nemamo, ali imamo dobru reprezentaciju, sa dobrim igracima.

igraci nisu losi, prati ih samo neka gubitnicka aura, ne postoji reprezentacija na ovom svetu koja je labilnija od srbije kad ima rezultat koji im odgovara.

13. tyr сиротињска спика

14. плачем док читам шта пишете јер сте сви у праву цела текма је грешка велика

15. Idemo na skoro svako, a zemlja smo od 5 miliona duša

bukvalno se nismo kvalifikovali ni na jebeno evropsko prvenstvo ne znam već koliko dugo, nikakvu grupu ne možemo da prodjemo već 20 godina a skoro duplo manji Hrvati igraju finale sveckog LOL

Zapata be like - patriotizam = mazohizam

16. Pa brt ne uporedjuj se s hrvatima, oni su ekstra klasa, uporedi se s poljacima od 50 miliona, cesima, slovacima, bugarima, rumunima, grcima, turcima, norvezanima, ukrajincima, rusima

17. Ovako je bilo i kad je bio remi s Irskom eee sad mora bijemo Portugal tamo. I tukli smo ga

18. Cek malopre si rekao da su hrvati ceska + modric a sad su extra klasa

19. Ma kakvi Zapato nemoj da se zavaravamo. Dvanaesta sekunda, Mitro se dočekuje na skrljani zglob, leži na travi pola minuta i onda ustaje i igra fudbal sat i po. Odradio to da posle možemo da se vadimo na povrede i baksuzluk ako ispadnemo iz grupe - eto hteli mi, al povredjen bio ovaj i onaj, nisu se dovoljno oporavili, al srce bilo veliko pa su ipak igrali i dali sve od sebe za narod...I ostala sranja. Ne mogu da verujem da ovo pišem, ali jbt Krstajić je bolje i ozbiljnije vodio ekipu.

20. Ma brt kako to pricate kakav krstajic, dali smo 3 gola, a na prethodna 2 prvenstva smo ukupno tolko dali. Brazil je naostren, skrljace Švicu, u trecem ih mi gazimo i cao. Dozvolicu cak i bod kamerunu u 3. Kolu lolo