Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. I ja ne zaboravi mene neuporedivo većeg i boljeg stručnjaka od svih vas

Ipak si ispod nas dvojice evo bas sad pricamo o tome preko whatsapp-a ja i Rade ali kaze postuje tvoj rad i analize, prenosim pozdrave

2. Ja sam, inače, rođen u Loznici, ali sam iz Batra. Od mog sela ima 17 kilometara do Bijeljine, a 12 do Loznice.

3. Rade je oduvek bio više od trna u oku mome i zavidio mi je na mom boljem poznavanju nogometne igre, prenesi mu da ću ga naći u gradu.

4. Где је Дејан Недић у свој тој причи, да гласно, брзо и ентузијастично предочи како нас је све колега судија оштетио?

5. Za mene je kljucna stvar :
    - Trener ekipe nasmejan, kaze navijamo za brazil he he
    - Izjave :
    1)Ne znam sta se desilo sa ekipom(inace stojkovic je trener reprezentacije)
    2)Naglasio bih da sam opet imao prinudne izmene.
    Tako da se jasno dolazi do zakljucka sta je krivac nesto losijeg performansa. Prinudne izmene i neposlusnost igraca koji su igrali na svoju ruku. Druga bi pesma bila verujte da nije tako.

6. Ma sta kurac sahovnice, rodio im se Modric, koji je 75% ekipe

7. 3:1 koje prekrenes protiv objektivno slabije ekipe se ne gube taktikom nego psiholoskim padom.

da ne padnes psiholoski, i nastavis da napadas, pobedjus 5:1. ako se branis i ne padnes psihicki pobedis 3:2 u najgorem.

ako padnes psihicki, useres se kao ekipa, uplasis se uspeha, branio se ne branio se, isto bude.

to sto pricaju kao "da nisu umeli da stanu na loptu", nije da su uradili jer ne umeju ili se takticki lose postavili, nego su uradili zato sto su psiholoski pali. da su krenuli da se brane usli bi svi 11 u sesnaesterac pa bi kamerun sutirao do kraja, i dao nam u 89 min 3. gol.

"staje se na loptu" kad si svestan da si bolji, igras bolje, i ne plasis se da umrtvis utakmicu jer mozes. to nasi danas nisu mogli, branili se napadali.

8. Generalno lepa takmica za neutralne

ŠVAJCARCE
    V
    A
    J
    C
    A
    R
    C
    E

9. Ne znam, ali najrealnije od svega je da - Tadića, SMS-a i Kostića koji igraju za dobre klubove i znaju fudbala, vodi - Piksi jebeni, koji kao trener nije napravio bišta u životu bukvalno. Ekvivalent Krstajiću. Vodiš bre 3:1 i dobijaš dva gola iz kontre, jbt pa to se nikada nikome nije dogodilo. Visoki presing igraš na 3:1 protiv tima koji je letargičan sat vremena i ima volje da trči koliko mrtva impala. Mitrović maši stopostontne šanse, Piksi ukenjava sa postavkom - i ljudi bili u fazonu marš u pičku materinu, jebite se obojica.

10. Јесте лепа вала, поправили смо просечан број голова по мечу на турниру, свака нам част....

11. To je isti mentalitet

ma nije, desio im se fluke da jedne god igrali polufinale i sad izlaze na teren uvek sa stavom da im je tu mesto. tako odigrali i finale, i sad svakim narednim izlaskom na teren izlaze sa stavom da im je tu mesto, iako mozda i nije.

tako ide to.

12. Brazil pobedi Svajcarsku(ako to ne urade nek ga duvaju) i onda pobeda protiv Svajcarske.

13. Tebro, kad ode Modric, oni su bukvalno Češka. Ali necemo o njima. Mislim da je vreme da nas pogleda sad malo i sreca s rezultatima drugih utakmica

14. Pored najboljeg veznog reda ikada, ujke imaju i jednog nepravedno potcijenjenog Perišića koji je tata fudbala.

15. Brozovic i kovacic nubare

16. Hrvatima možemo da se sagnemo. Kvalifikacije za evropsko, Hrvati prošli, svejedno im...I Petrić na 2:2 zabija treći protiv Engleske i ostavlja ih kod kuće, u fazonu - mrš u kurac, mi došli ovde da igramo. Polufinale 98. finale 2018. Uvek na velikim takmičenjima, konstantni, ne sećam se da su ih ikada deklasirali zadnje tri decenije. Pobednički mentalitet, stav da su ravnopravni i protiv Švaba, Španaca, Argentine...Tako se ide na takmičenje.

17. Perišića koji je tata fudbala

+1

18. Ako brazil cukne svicu, bice kao da se ovo 3-3 nije ni desilo, mora da se pobedi svica. Osim ako kamerun ne bije brazil, ako bije, onda bravo jedno veliko, zasluzili ste

19. Bergas Vintertom
    Brozovic i kovacic nubare

povuci riječ

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.