Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Trebalo bi kamerun da pobedi brazil i da izbaci ceo ovaj jad i bedu. Svajcarska igra ogavan fudbal, a nasi ce nas samo razocarati.
Izvini, ali ja ne vidim Stoickova u Kataru?
Popusis mi kurac
Pa takmičimo se kamerun i mi ko će više da napuni protivnika, taj prolazi. Xd
Brazil vodi.
i sta sad, nebitno je sto protiv brazila nismo videli kako im izgleda golman, nebitno je sto protiv kameruna nemaju nerve da pobede, samo ostalo da se nadamo da cemo da pobedimo tim koji igra najdosadniji fudbal na prvenstvu i ima 2 siptara koji dobiju boost +1000 kad igraju protiv srbije.
al ono, tako je bilo i na pocetku nekako. na istom smo, a opet zadnji u grupi, 1 bod samo.
Jel to neka frendli sa Svajcarcima u Plovdivu?
Ovako i jeste najpravednije, za narod naravno i ako pobedimo naravno. Nema mi šta da kalkulišemo sa nekim tamo Švajcarskama, Danskama, Australijama - to sve mora da se pobedjuje, ako hoćemo da se smatramo ozbiljnom represtacijom. E sad Brazil i treći tim da izvede, dokazivaće se svi i ginuti na terenu, tako da nam je to svejedno. Dobija to Brazil, da bi, štobisreklo, poslali poruku.
e ajde stvarno odjebi, ne znam koj ti kurac, ali covek od 45 godina se ne ponasa tako ko kreten sa foricama iz srednje skole.
smaras, ne vredjas. kapiras?
ne ti melkor, ovaj kretenko gore
защо обиждаш?
Ajde prekinite obojica, imate ukupno 109 godina i ponašate se ko deca.
Al sam im reko
E ali pazi sad preokret
Da li da strepimo oko Kameruna? Po nacinu na koji igra Brazil, ne... al opet...
Brazil je 99.99% prvi u grupi, znaci nema kako ni da kalkulise, ako mu se ne dopadne uru/por, a da puste Kamerun, a ovima direktno treba, ipak su prevelika institucija za tako nesto. Plus jure neke rekorde po neporazenosti itd.
Tako da se sve svodi na 90 minuta protiv Swipaca.
Paaaaa... mislim da treba.
Au jbt ja tek sad vidim ovo, fenomenalno https://www.youtube.com/watch?v=Ek43TZJhUGc&ab_channel=GuardianFootball
Od reči do reči
https://youtu.be/qiEV9A-SF68
Alo što niste rekli da je Kosjerina u studiu na RTSu šta ja gledam celo svecko na areni mrtvoj