Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Sve osim pobede je neuspeh i nek jedu kurac ako ne pobede ovi nasi slepci.

2. houltu9l za selektora

3. protivnički selektori ga mrze zbog jednog prostog trika: preti igračima da će da ih hrani kurcem ako ne pobede

4. Imao je sjajne komentare ozb

5. Pa imao je brt reko je ono što je svako sa pola mozga video ali svaka čast za muda uraditi to usred studija režimske televizije. Pixi sedi i domunđava se nešto sa Đorovićem umesto da skače i daje instrukcije da ne iskaču tolko visoko na 3:1. Kasno pravi izmene, ne zna se pravi razlog odsustva Vlahovića i neulaska Jovića. Crn se oblak nadvio nad reprezentaciju smrdije.

6. Hahaha ali što su najavili duel Pepea i Suareza - stavite decu u krevet, igra monstrum protiv kanibala :D

7. Urugvaj u identicnom sranju ko mi

8. urugvaj i danska. isto sranje

9. Urugvaju treba 3:0?

10. Bilo kakva pobeda radi urugvaju poso pod uslovom da portugalci ne izgube od koreje, a u slučaju da se to desi minimalnom razlikom onda da, urugvaju treba pobeda od makar 3 gola razlike.

11. ustvari sad kad pogledas, jesmo mi supak sa jednim bodom na zacelju i igrom na kojoj nam niko ne bi pozavideo al puno timova pod moranje da dobiju zadnju ako oce dalje, isto sranje.

12. koji vam za sad ubedljivi?

portugal, brazil, spanci, francuzi tier 1
    holandija, engleska, argentina tier 2

danska, belgija, nemacka, urugvaj, zakazali malo.

tako nekako meni. argentina jedino izgleda malo "aj gledamo mesi sta ce uradi", a mislio sam da ce da budu bolji, ovo ostalo nema nekih iznenadjenja, ocekivani najbolji.

13. da, i nemci su supak, njih sam zaboravio.
    ispasce iz grupe, mislio sam da ce da osvoje jebeno.

14. kelte nisi mi neki znalac, kakvi njemci i argentinci ili su za penziju ili su u pelenama i dalje. da ne pominjem belgijanci. ovo mogu da osvoje jedino španci ili brazilci

15. a što te ovo sprda bombi da si bugarin hahahaha

16. iz nisa sam pa je to kao blizu haha, bombasu i radetu iz drugog tri iz tehnicke smesno posle 20. puta