Bas ce biti pederski ako banuje Plidua, jebeno plusiranje sa duplih u 2022. godini, bas djeluje da bi se Plidu zanimao sa tim, a cak i ako bi, jaka stvar, umjesto 30 pluseva imace 40, ogromne promjene i za njegov zivot i za sajt genearlno
Neće, evo ja apelujem. Nemoj Profe, dečko nije ništa kriv što neka budala okolo lupa pluseve i minuseve bez zadrške. Nikad nije ovako preterao ni u čemu, dok recimo ja jesam, ali izazvana pošteno. Oni su jedinstvena družina ovde. Nema smisla a ni potrebe za tim. Pliz, zbog svakog osmeha koje su ti moje boleštine izmamile - pravda za Plidua. ❤️☺️
pa gospodin prof je odlučio da glumi neki autoritet jer je umislio da je neko mudo pa je počeo lupati banove po poštenom narodu dok se gamad u pozadini koti a boli njega kurac.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Spomenite me ponekad, nek sjecanje na mene ne ode sa mnom
Voleću te u pesmama svojim
Loša parodije mojih oproštajnih poruka ☺️ hahahahhaha
Neće Prof da te banuje. Ne mlati. ☺️
Bas ce biti pederski ako banuje Plidua, jebeno plusiranje sa duplih u 2022. godini, bas djeluje da bi se Plidu zanimao sa tim, a cak i ako bi, jaka stvar, umjesto 30 pluseva imace 40, ogromne promjene i za njegov zivot i za sajt genearlno
Neće, evo ja apelujem. Nemoj Profe, dečko nije ništa kriv što neka budala okolo lupa pluseve i minuseve bez zadrške. Nikad nije ovako preterao ni u čemu, dok recimo ja jesam, ali izazvana pošteno. Oni su jedinstvena družina ovde. Nema smisla a ni potrebe za tim. Pliz, zbog svakog osmeha koje su ti moje boleštine izmamile - pravda za Plidua. ❤️☺️
Pliduu boga moli za produžetke XD
Pliduu nek se oproste glupiranja
Je suis Plidu
Bilo je časno živeti s Pliduom
<3
☺️ Ostaješ, ne tripuj se
Ide ban.
budi malo čovek i vrati ban da bude do 31.12. umesto 1.1.
imaj malo duše i srca, čoveče.
Ne sviđa mi se ova etnički čista vukajlija
da
Da li je etnicki cista? Elem, kontam sprdnju al kakav bre ban
Islamofobija u 2022.
pa gospodin prof je odlučio da glumi neki autoritet jer je umislio da je neko mudo pa je počeo lupati banove po poštenom narodu dok se gamad u pozadini koti a boli njega kurac.
tipa kada je stratimir nedavno jeo govna jedno dva meseca i onda ga na kraju kajzen banovo.
Razočaran sam odlukom arbitara, pored živih ejdusa, dr.vukova, avvlova i sličnih da se ovaj delija banuje