Čet

1. Zelim da se zahvalnim svim na prvi pogled malicioznim ljudima koji su me naucili veoma bitnim lekcijama, a bili su razocarani mojim postupcima i sledstveno izgubili taj sjaj u dusama. Shvatio sam i hvala.

2. Prestaces simpovati?

3. Pusti simpovanje to je najmanji problem.

Problem je bio u neshvatanju vrednosti i cenjenja svakog trenutka. Ucenju na greskama.

Povraca mi se zbog toga sto sam neke reci napisao bas ja. Ne mogu vratiti vreme i sa ovom perspektivom ispraviti stvari. Zao mi je sto sam oterao najkvalitetniju osobu koju sam u zivotu upoznao zbog svoje lakomislenosti.

4. najkvalitetniju osobu koju sam u zivotu upoznao

Ako se odnosi na Avvl, doslovno se upucaj.

Ako je neko drugi i neko normalan u pitanju onda zanemari ovo

5. Mislim da ta osoba moze da se prepozna. Ne, AvvI nisam upoznao. Ako si mislio da je onaj citat bio upucen Tomi, gresis. Razmisljao sam o nekim stvarima i setio se tog citata, zapravo njegovog smisla.

6. Povraca mi se zbog toga sto sam neke reci napisao bas ja. Ne mogu vratiti vreme i sa ovom perspektivom ispraviti stvari. Zao mi je sto sam oterao najkvalitetniju osobu koju sam u zivotu upoznao zbog svoje lakomislenosti.

Tako to ide, ne misliš, oteraš ljude od sebe, posle se pitaš zašto, onda žališ...

7. Otero sam sve koje sam voleo
    U samici sam Oče samo tebe psovao (puši kuuuraaaac)

8. Nisam ulazio na forum nešto, al saga vuk-toma-avvl još traje?

9. Mislim znam da su se svadjali stalno i spemovali, ali ono, daj oladite.

10. sada avi ofuje a ovaj opet simpuje u prazno.

11. Mislim da ta osoba moze da se prepozna

Još sam tu, Vuče, još moja duša luta kišnim predvečerjima...

12. zamolila bih da ne budem ubacivana u nekakve retardske sage gde se svadjaju i spamuju jer nikakve i nidje veze nemam s ovima

13. Autore Toma, mislim da ste sigurni neko vreme

14. Ali, da li smo uopće sigurni i što to sigurnost jeste?

15. e pa ne kaže više, crklo je u kontejneru.

16. Eh da mi jave da je Fejd crko pa da se izubijam jevtinom votkom ko na maloj maturi, da.

17. crko je fejd, pregoreo ko osram sijalica.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.