Čet

  1. ali primetite li kako gorenavedena osoba koristi gotovo isključivo ženske strategije za uvrede i banjavanje i to sve? tipa mesecima kenja houltu9lu u fazonu "vidi budale, a jes se provalio, a kako sam ga sjebala" i misli da je smešna kada ga proziva za neku teletinu. ili meni za kozopolitu. ili šmoletu za razne stvari, sve i jedna nebitna. i onda se nešto ljuti kada mu kažeš da je žensko i da krvari iz pičke 24/7 i da to nije zdravo.

  2. haha jebac, na ovo gledam kao mini kontest medj nama dvoicom.

    Bukv tempiram banove da mi uzmes sto manje tajma i stvari dovodim na granicu da ti se ne isplati uloziti veto, kao na snimea sto nisi teo bacis 12 sati uzalud zarad jednog dana odbana.

    I na kraju krajeva 1+ sam u prednosti. Taj dan ce biti IZIVLJAVANJE NAD SNIMEOM

  3. proziva za neku teletinu. ili meni za kozopolitu

    Teletina smesno, spika oko kosmopolite lejmara

  4. Jedan dan odbana da ostane meni
    I njega bih snime poklonio tebi

  5. Treba nam događaja, treba ŠOKANTNIH stvari.

  6. Вук је неумољив банована му само 3 дупла налога почевши од Геџе јбт де је живот кад не може да се помири са чињеницом да нема приступ форуму више па људи овде тражили добровољно трајне банове од годину две и више а овај ПАТИИИИИИИИ

  7. Pa Vuk je poremecen, mislim zna se to na hiljadu nacina, al izmedju ostalog onda prije nego sto ga je Prof banovao, upozorio ga (po 2543534 put) da ne dupljaci inace mu ide trajni, i bukvalno je istog trenutka napravio novi dupli pa onda pokusavao da glumi ovde (na veoma los nacin) da nije to on ustvari i da ga ne banuju. A prije je vec kmecao kako ne moze da zivi bez foruma, al znaci uprkos prijetnje trajnim, nije mogao ni sat vremena da izdrzi bez dupljacenja, gore od narkomana bukvalno.

    A nista ne postize tim dupljacima, jer svi provale da je to on u roku od 5 minuta, ko ce mu znati sta mu se desava u glavi i zasto ima takvu opsesivnu potrebu za tim.

  8. ae sta kenjate dobro je da ima takvih stvari u 2023. bukv uvek je bilo ok kad je na saitu bilo diabola fazon vuk snime i sl tardovi na forumu. Daju neki smek prici, kao fazon u odelenju, uvek mora biti dva-tri tarda. Nie to to bez njih

  9. i laloško dete "sa posebnim potrebama".

  10. sutra mesnom ide banan da se osvesti mejmun

  11. nabij banan u tu svoju neobrisanu lalošku guzičku iz nishe.

  12. haha evo vec kmeci snimara lolo

    oces okaciti onaj gif crnje sto ga kao boli kurac za tvorza jeli manki

  13. Dajte jos vukova i bergasa

  14. Nije vama lako...

  15. Radis li jos u prodavnici Zhajk ili si napredovao