Čet

  1. Pavkajmo decice, sutra je radni dan

  2. Eh ova mladež, samo bi pavkala. Čime se dozirate, autore Jebač?

  3. Odolevam demonskim iskušenjima kanda sam isus u pustinji

  4. pašće abd i četvorka.

  5. ali prvo trojka, da se zna da si najveći srbski sin.

  6. Trajfo gde taj poduži post? Nisam spavao nikako, tresem se ko svaki Nolov oponent.

  7. Trajfo laže, što znači da i krade.

  8. Mesni odrone, gde ti je džordžflojd?

  9. Trajfo laže, što znači da i krade.

    Znaš kako kažu naši stari kradi, ne boj se gladi

  10. Mesni odrone, gde ti je džordžflojd?

    tu je, moderator ga stalno skida sa svakom bananom zato što misli da je derek šouven ispravno postupio i da je džordžflojd bio kriminalac i poštujem mu mišljenje.

  11. Čini li mi se ili ove mlađe generacije sve hoće sažvakano i ne žele da se potrude sa sami nađu informacije, ne da me cimaju svako malo ako im šta treba?

    Edit: aj da to rade direkt, okej, ali preko posrednika, pa sere mi se više od toga.

  12. Staris i postajes cinican pre bih rekao, normalan tok stvari

  13. zavisi od osobe do osobe, matori, i uvek je bilo tako.

  14. U pravu si generalno, jbg, kad odrastes na Instagramima i TikTokovima, bukv 90% interesovanja i informacija dobijas u klipovima od 15 sekundi, i saltas kroz 800 njih u sat vremena, naravno da ces imati opseg paznje kao zlatna ribica.

    Americki Marinci su morali da uvedu dodatna predavanja za mladje generacije prije koju godinu, jer su primijetili da stari recept vise ne funkcionise, svi su dezorijentisani, nemaju koncentracije, depresivni, i generalno sjebani. A prag da bi uopste dospio u Marince je prilicno visok, mozes misliti kakvi su ovi obicni hotuli po ulicama

  15. HAHAH KOJI AVERIDZ MINDSET MALOG MUJICE ISPADA DA PRESKACEM EPILEPTICARE PO TROTOARU KAZI MI MUJICE KAD CE TO TACNO PROPASTI ZAPAD RECI MI MUJO OTPRILIKE KOJE BI SE GODINE OCEKIVALO TO IZNENADIO BI SE PROCENTOM MLADIH NA ZAPADU KOJI RADE MAJMUNE GLUPI JEBO TE SVINJFORMER STO TE ISPOLIVO PO LOBANJI

"Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega."

Psiholog | 20. Februar 2011.