Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Falabogu da imamo kakvo je to nonsens pitanje
To možda nemaju ove balkanske zemlje trećeg sveta
Nema veze sad što nam gorivo iste cene ko i londonu, ko da to bitno nešto
Napokon razuman rezon, to je samo znak približavanja zapadnom svetu
Али најбитније је да је Вукајлија на фејзбуку живнула.
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=869807725177184
A jes bilo jako danas, nema struje ne rade semafori ali solidno smo funkcionisali nije bilo udesa nekih, veci centri bili na agregatima pa nije se primjetilo ali nigdje kafu da popijes, ne rade aparati moro sam da stučem energy jer sam kofeinski zavisnik
dobro je plidule bas sam se brinuo za tebe danas i jovora nema vas ceo dan. struje nema napolju pakao reko sacu morali se odvoje od kompa propast ziva
Ma ja sam odvojen od kompa cesto, poluterenski mi je posao ali svakako hvala na brizi znam da je bila IZISTINSKA.
Ma nije dugo trajalo, tipa 2h dok je doslo do potpune uspostave struje ali svakako interesatno.
da al fazon zbog prevelike potrosnje leto tek pocelo
bukv ako nesto se ne uradi moz jopet se ocekuje
to su vrv kumovali djembeli njemci u kroaciji koji spavaju pod klimama
Ma ne moze, ovo došlo do sjebavanja na mreži između šipaca i grčke, mi smo struje izvozili bruku pogotovo hrvatima, toga nama ne fali
Indexovci zakmečali na srboćetnike
el nije u cg nesto crklo
Crkla sklombocna kod ispravljaca
Lol jovoru se još nije vratila struja
Sami pomen jovora i odmah iskače na instagramu: https://www.instagram.com/reel/C7_wOUQMaqu/?igsh=bmo5cmMyd2Jqd2px
Jutro, pregospodo
Chevu be like: kako mislis jutro ?
Bolestan si majmune jezivi, bednice progoniteljski svega sto ima prizvuk zenskog
Kajzene ukini ejdusu glavatar, vidim da si svraćao.