Čet

  1. gde peračica babljih guzica može biti lepa, dajte molim vas, uozbiljite se. citirati to je kao citirati frojda kada je govorio da je gledanje tornjeva, jeđenje banana i sve to zapravo gej, sve osim pušenja pljuge.

  2. A gledanje kurčeva jel to gej pitaj tog tvog debila

  3. ne znam, ti mi to objasni, znam da si stručnjak za sve što je gej.

  4. Koje loše prepucavanje

  5. U vremenu kad sam se majmunisao po forumu, mnogi su hteli da me razapnu sto verbalno sto fizicki, to svi znate. Hteo je da me bije pseto, bez ikakve zajebancije, hteo je da me bije bohor. Batina nije bilo, ali sutiranja mene po forumu i sajtu bilo je. Bez obzira na to sutiranje, ja sam njih dvojicu postovao pre svega, i gotivio, zato sto su momci stariji od mene 5 godina, zato sto se po njima vidi da su lobanje prave, sto fizicki sto po postovima.

    Ja sam prestao da se majmunisem, oni su me zgotivili, dogovarao sam pice neko sa obojicom ali nije se jos desilo. Pitali ste me na lajvu da nabrojim omiljene vukajlijase, cak sam i na forumu nabrajao par puta, videli ste da uvek kazem ''pseto i bohor'' za prvu dvojicu. Jednostavno samo za njih znam ko su, kako se zovu i prezivaju, kako izgledaju, koja kola voze, donekle i kakav zivot zive. Njih dvojicu bih uvek prve poslusao sa ovog sajta u vezi bilo cega, od njih trazio savet za bilo sta, njima se poverio itd.

    E sad, pitate se kakve ovo veze ima sa Remeom? Ako se vratimo na period kad sam se majmunisao, covek koji je svakako prednjacio u jebanju meni mater je bio Reme. Razlika je sto sam na psetova i bohorova sutiranja cutao al Remeu nisam cutao nego ulazio u konflikte. Tako smo i postali neki arhineprijatelji ovog sajta. Zasto remeu nisam cutao. Jer sam znao da je TRULJAN. Osetio sam kroz njegovo pisanje, kroz njegov metalski avatar, kroz njegovu strebersku preciznost pisanja da je psihofizicki inferioran u odnosu na mene. Da nije lik pred kojim treba da se povucem, niti lik kome treba da ukazem postovanje.

    Veceras sam prvi put video njegovu sliku, i shvatio sam da nisam pogresio. Sasvim obican prosecan gimnazijalac, student, hipster, urbani beogradjanin.

    Nemoj pogresno da shvatis ovo Remara, nisi ti ruzan lik ili neko kome bih se rugao, ali definitivno nisi neko ko moze meni da lupa dandare ovde na sajtu kao sto pseto moze. Eto toliko.

  6. Vidiš, Maestro, opet grešiš. Jako grešiš.

    Skoro pa postalo mim. Šteta, potencijal je tu.

  7. Vidiš, Maestro, opet grešiš. Jako grešiš.

    Hahaha ovo cim procitam znam sta se sprema u nastavku, kao ono “slušaj care”

  8. epska vremena vidim ja kaki kurci mrmuni zmie

  9. mnogi su hteli da me razapnu sto verbalno sto fizicki

    Волео би да живим 300 година да својим очима видим како неки бохори или било који други ликови са шаљивог сајта јуре галантног да га бију пази да га бију јер их је изнапушавао на преко интернера такве претње да ће неко да те вија јер га вређаш преко нета су нешто најсмешније у историји интернет културе

  10. фантазија

  11. Iznabadaću te granom avokada

  12. нееееееееееееееее

  13. sta je granon avokada

  14. Napraviću gulaš od (vial)pande

"vukajlija.com estimated worth is $111,500.2 USD."

WebSiteOutlook | 20. Februar 2011.