od ovog povratka plidua smatram legendom saita, dobrodosao u drustvo legendi legendo
Бар ће мало више оживети сајт, а није у питању неки дуплаћ који отвара оне ретардиране теме.
Ma nije, nego nisam toliko u fazonu tih formalnosti. Ali ipak je red.
Plidu, pusti ove nekupace antivaksere i dodji nama pravim dzentlmenima na diskord
lol bio sam ubedjen da je lidluu pobego od diskord/redit fegetasha
Pazi cips
Hahaha sta cete na diskordu, vracajte se vamo
izigravanje majmuna, svaka zajednica mora jedom da ugine, što uključuje vukajliju ali nisu d o b i l i m e m o o b i l i
m e m o
kajteze banuj snimaru opet je izačao iz masnog kazana mejmun napravicu peticiju ovde da se rebne na duže kreteniša
jovora napo mentol to nikad nije bilo
Raskol na forumu, ko bi rekao
nije, samo mi kuje jeftine ganjaju kurac, toga je oduvek bilo.
nabijem ti diskord u prdaru debelu. misliš da si bolji od nas zato što si se ispalio dok mi ovde ginemo i rovimo ćumur iz rudnika, hajvanu jedan?
moj mrale
Ko dovede plidua na diskord ima gajbu od mene i snimak ajs baket čelendža
Pildu dodji na diskord sredim proiskumitetne klinke
promiskuitetne, debilu.
Sisaj mi kurac lektore
jebem ti materešinu u sve rupe tela.
Jebem ti sestru u pickicu maloletnu
https://en.wikipedia.org/wiki/Dozens_(game)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
od ovog povratka plidua smatram legendom saita, dobrodosao u drustvo legendi legendo
Бар ће мало више оживети сајт, а није у питању неки дуплаћ који отвара оне ретардиране теме.
Ma nije, nego nisam toliko u fazonu tih formalnosti. Ali ipak je red.
Plidu, pusti ove nekupace antivaksere i dodji nama pravim dzentlmenima na diskord
lol bio sam ubedjen da je lidluu pobego od diskord/redit fegetasha
Pazi cips
Hahaha sta cete na diskordu, vracajte se vamo
izigravanje majmuna, svaka zajednica mora jedom da ugine, što uključuje vukajliju ali nisu
d o b i l i m e m o
o
b
i
l
i
m
e
m
o
kajteze banuj snimaru opet je izačao iz masnog kazana mejmun napravicu peticiju ovde da se rebne na duže kreteniša
jovora napo mentol to nikad nije bilo
Raskol na forumu, ko bi rekao
nije, samo mi kuje jeftine ganjaju kurac, toga je oduvek bilo.
nabijem ti diskord u prdaru debelu. misliš da si bolji od nas zato što si se ispalio dok mi ovde ginemo i rovimo ćumur iz rudnika, hajvanu jedan?
moj mrale
Ko dovede plidua na diskord ima gajbu od mene i snimak ajs baket čelendža
Pildu dodji na diskord sredim proiskumitetne klinke
promiskuitetne, debilu.
Sisaj mi kurac lektore
jebem ti materešinu u sve rupe tela.
Jebem ti sestru u pickicu maloletnu
https://en.wikipedia.org/wiki/Dozens_(game)