Čet

1. natakarim vas obojicu na hofmana, odoh po pivo.

2. Da bog da te udarila kola usput sve ti jebem u picku odvratno nistaku glupi

3. Da bog da ti autor vuk opstio sa sestrom i ostavio svoje gene u tvoju porodicu, kugo

4. јебач пресретач pre 2 sata
    Ko dovede plidua na diskord ima gajbu od mene i snimak ajs baket čelendža

ovo i dalje na to do listi, i ona skelijeva gajbara stele sto sam uzeo preko nektora ali izdao si beograd izdao si srbiju kme kme

5. Plidu ako bi ošo s vukajlije više ne bi to bio taj čelovjek što bi rekla Carina sjeveroistočna bratja

6. Zapravo bih ja želio sve vas nazad da se družimo kao nekad u 8

Ne znam cemu taj egzodus, zar jedan vojvođanski dingospow da otjera toliku VLASTELU

7. sad još samo kurcofil da se vrati i toeto, i avii razume se (ženski stratimir)

8. generalno primećen je drastičan pad sorošoida, usaidovaca i sličnog ološa na saitu u zadnje vreme to je ono što sam primetio pitam se zašto he he

9. od ovog povratka plidua smatram legendom saita, dobrodosao u drustvo legendi legendo

legenda se obistinila

https://vukajlija.com/forum/teme/74593-gde-su-i-sta-rade?strana=41#post_4225700

10. Hahah zab sam na avi totalno

Kameni otisao negdje kad i ja vidim, sta li je s njim jbt

11. Plidu ako bi ošo s vukajlije više ne bi to bio taj čelovjek

celtibor bio očo na diskord pa popio bananu tamo i vratio se ovde da kmeči hahaha

12. Celt ima kredita na vukajliji, može ići gdje god želi ali što bi rekao Šaban u pjesmi “Pozn’o bih te međ’ hiljadu žena” - ..za tebe su vrataaaa.. uveeek… otvorenaaaaaa

13. uGulag pre 15 sati

Da bog da ti autor vuk opstio sa sestrom i ostavio svoje gene u tvoju porodicu, kugo

Л о Л

14. vuzi pp, a ovom bezobraznom čekaoničaru nadojim kevici matericu dok ne pukne kao balon.

15. Polomicu ti obe noge debilu ima da grizes asvalt dok ti bacam koru leba da ne jedes bez leba jebacu ti mamicu

16. gulaš jak na jeziku al kaga mali kepec ćuk izebe za tri soma tišinčina kmečanje vidi šta mi ukro kme kme

17. kada čekaoničar koji je oduvek bio nula na sajtu izgmiže iz kanalizacije i misli da će zarađivati jeftine bodove nad mesnim i priča o kori od leba, a vuku dao svoj novac za užinu i onda ga traži nazad uahahahaha sunce ti ljubim, žao mi što sam vređao tako bedno stvorenje, evo neću više.

18. Plidu krem kajmak i suvo zlato ovog foruma se skoncentrisalo na Drkajlija diskordu. Drkajlija je prepička, Vukajlija je skrndelj baba koju sam šutnuo i zaboravio. Apliciraj za pridružaj

19. ovako su istinski hrišćani bogumili bili iskušavani što od strane muhamedanaca tako i od mačem naouražnih klero-hrišćana

sektašenje drugog reda

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.