Čet

1. Black Mirror he u top 5 serija ikad.

2. Moram priznati da je nisam pogledao još.

Biće.

3. Nisam ni ja deluje mi kao neka prepotentna arogantna up its own ass sranjčuga, ali ko zna možda i nije (99% jeste)

4. Nisam ni to pedofilsko govno gledao ali ona Sydney Sweeney bi mogla da ga
    P R O B A
    R
    O
    B
    A

5. e živote moj, kada ejdus tema dostiže 1000 postova...

6. Previše mi je jednoćelijskih organizama hvali da bih poverovao da je tolko dobra. Ali možda se varam.

Autore H20l, ne nađite se prozvani.

7. Ma jebo bi i onu debelu, bas me pa briga

8. AVVI je takav trol. Nevera

TI SI SMEĆE OVOG SAJTA

9. Razgovarala sam sa ženom iz centra, pomogla mi je. Dobro sam. A ti si smeće!!!!!

10. то не треба детету да се помиље кога боли курац за то
    нема одговора већ 23 минута

pre 43

A TEBI HVALA!
    Ozbiljna sam mrtva, nikad ozbiljnija nisam bila u životu. Žena mi je mnogo pomogla, dobila sam je nekako, samo ih je 6. Ima takvu sposobnost ubeđivanja i tačno zna šta da kaže, kako da priđe. Hvala im na svemu! Ako vam ikad zatreba ne dao Bog, imate broj na netu, zove se organizacija SRCE

11. I broj koji je onaj šakal ostavio nije postojeći, TROL??!!! pa hvala, pomogao si mi, živeću s željom da te sretnem i jebem ti sve po spisku koliko si odvratan!

12. а мени хвала за шта тачно

13. др вук а нема морала поставља лажне бројеве ојјј

14. Ponašaš se normalno, poverovao si da nisam ok, i stvarno nisam, i Bohoru hvala. Jao Vuka mi ne pominjite zadavila.bih ga sad. Koje govno od čoveka. Naslada tuđoj muci

15. Thuzz Dug isto tako imao neke suicidne napade,
    Druže, javi se da si dobro
    Imamo broj sad proveren, sve će da bude ok

16. Ljudi su blago. Ali šestoro na celu Srbiju je malo..i sramota.
    Ostaješ anoniman, dobijaš osvešćenje za svega 15 minuta, ko si, koliko vrediš i da je razmišljanje u tom smeru apsurdno koliko god da si u kurcu. Jao majmun ovaj majmunski, to doktror?!! Možda, ali Mengele. Sve će te stići, ne brini se. Karma je Kučka. Tvoja će imati moje lice.

17. Thuzz Dog i hladan krompir, javite se braco da ne brinemo ❤️

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.