U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zangecu vrati se bebo
ео је јово наново са нацистима знао сам да јој се ђа менгеле
саће бити као случајно споменула па он је познат бла бла еее мили неш мене преварити
Sta je Sevastu??
тхаз дог лупао дефке пре 6 7 месеци добар је сиг
Ne javlja se mesecima već. Imao neke manije da ga Cirko proganja, ali svi smo mislili da je tek zajebancija, da ljuto troluje.
...
Uglavnom, drž se Sevaste, gde god bio.
Thaz se javio bio kad ga je kriza prošla.
Nisam mogla da verujem da postoje ljudi kao ja... da su se rodili takvi idioti uopšte.
Sad ne mogu da svarim da postoje ljudi kakav je Šakal... užas.
Vise sevasta a manje dr vuka treba nam
pa koji kurac ja ovde prdim u prazno da ga počnete ignorisati? kad već nećete, neće ni on nigde otići.
Treba da ga banuju. Samo ne znam sto niko nista ne preduzima...
da slučajno ON ne počini samoubistvo, uspostavili smo šta mu vukajlija znači.
a ovako ako ga počnete ignorisati, dosadiće mu polako i onda će sam otići.
FIIIIILIIIIIPE KOOOOOOSTIIIIIIĆUUUUUUU
Ja sam labilna s razlozima, debelim. On je izgleda poremećen rođen. Užas. Ko moja drugarica koju volim ali guska - pukne nokat, odmah histerija koja vodi šizofrenim napadima.
Лембась
Pvt da vam pokažem, ali neću. Čovek sam za razliku od njega.
Eh, još da se Bolja priključi i svi smo tu
jeste da je vukajlija u svojoj istoriji imao punu onu kandit vreću mentola, ali ovaj je negro bombona, kada smo već krenuli sa metaforama.
To jer je Rom?
metafora lepa kao bombona, zar ne?