Čet

1. Crkla dabogda stoko

2. Nemoj da me napadas iz nebuha i vredjas kad nemas pojma sta je u pitanju. Ja volim da se zajebavam,.umem da budem i ćaknuta, ali ovaj decko je ozbiljno bolestan

Samo ti skrecem paznju, ponasas se gore od prosjecnog cetrnaestogodisnjaka, svaki dan napusavas nekog i "odlazis sa sajta", svaki drugi post ti ima neke DRAMATICNO povecane RIJECI i monologe o sebi, posto ocigledno nisi trol, nije normalno ni imati takve nagle trzaje u razmisljanju/ponasanju, niti preuvelicavati svaku jebenu stvar koja postoji i praviti dramu doslovno ni iz cega svaki jebeni dan, a da ne spominjem suicidalne misli i sl, stvarno mozda ne bi bilo lose da to sve pogleda neko strucan

Vuk jeste jeziv i nenormalan pogotovo kad su zene u pitanju, to ti niko ne osporava

3. Dabogda nemala mira nikad i ti oziljci te svaki nanosekund proganjali to si i zasluzila

4. Ne volim da reagujem ovako, ali prinudjen sam.

5. Ono što je meni urađeno se ne leči. Zaceljuje vremenom i dobrim ljudima. Gubitak poverenja u ljude, sebe i sve se ne leči lekovima. Već sam negde navela da sam bila, ne? Bila sam, o da... i to kod par njih. I sa 15, i sa 20, i sa 25 godina i sada. Svi su mi rekli isto - da im je žao.
    :) Opet kažem - govoriš na osnovu ničega jer nemaš to iskustvo. Niko te lično ne dira niti sam te prozvala igde ikada...

6. vuce, trenutno ostavljas dosta jeziviji utisak od avi ako je to moguce

7. Znaci, ti si se nasla prozvanom:

1. Kad sam pricao o panterima, sto se nije odnosilo na tebe

2. Kada sam citirao autora, uopste ne misleci na tebe

I onda si uzela jedan bager najgorih kletvi i isula po meni bez ikakvog razloga

8. Gubitak poverenja u ljude, sebe i sve se ne leči lekovima. Već sam negde navela da sam bila, ne?

Nisam ni predlagao da se nadrogiras sa 4354398 tableta i pretvaras da je to normalno, kao sto mnogi danas rade, vise sam mislio na onaj konstruktivniji dio sa razgovorima itd.

Nisam procitao te postove u kojima si pisala da si vec pokusavala, okej onda, nadam se da ces se uspjeti negde stabilizovati ipak

9. Celte, ona je mene isprovocirala to joj je bio cilj

10. Autor mordoss koll mi je reko za cica moradu da je to on

11. A i ti Celte
    ...

pun mi te je kurac. Misliš da si ispravan nešto, par ekselans?!! Vodi porodičan život, ima para, programer neki kurac koji vec ne znam, sve zna i o svemu ima PREJAAAKO mišljenje, napucan ego, prepotentan do bola, sve on zna, u sve se razume ... idi bre u kurac.
    Shvatićeš jednom kad život prestane da te miluje trulež svojih pomija.

12. hahah ko jos ima motiv da se kurci sto je porodican covek na vukajliji

13. cela prica oko vas dvoje je jeziva da budem iskren i ovo po sajtu je vise neprijatno za gledanje. tvoji postovi pogotovo, prvo sa avi, onda sa ovom drugom, privatne poruke, imena, razmenjivanje tajni kroz tajne hodnike ko gejmotron, i na kraju ovde javno

secam se jednom si me pitao kao neko te progoni na wikipediji jer si autor, sad me podsecas na tog lika. mozda si sve vreme i bio taj. tako izgledas kad neko ovde napise da je zensko, bio to ili ne.

14. I sta sad nerviralo me je sto neciji alter ego pod pseudonimom mesni narezak nesto pise i sta sad

15. ne znam cime se kurcim, niti mi je to cilj.

16. Dakle, tu nema argumenata. Poludela je prekjuce ili kad vec bez ikakvog razloga. Uopste necu da ulazim u pozadinu slucaju. Meni je nasla to da me je isprovociralo njegovo pisanje, nju je bezrazlozno isprovociralo moje pisanje. Sta sad, luda sam ali i on je? (Vise?) jaka odbrana u situaciji do koje nije trebalo ni da dodje da je razuma

17. gde nam je sad autor toma gugutka da nas pomiri, ko nas zavadi eh...

18. okej onda, nadam se da ces se uspjeti negde stabilizovati ipak

I ja se nadam. I dobro se i držim iskreno. Dala sam vam neki sliku ali ni pride istinski strašnu kakva je. Naročito poslednje tri godine. Neko bi umro drugovi. Još u prvom talasu. Jbg ja sam s druge strane i preemotivna. A ovu samoodbranu sam toliko ustalila i toliko gruba umem da budem kada se branim verbalno da raspametim osobu spram mene uživo. Žene se neretko rasplaču. Milosti nemam kada iko pokuša da me gnječi, ugnjetava. Kao što rekoh, to se desilo jednom, i nikad više. Branim SEBE. Jednom sam se bila sasvim izgubila, nikad više.

19. nesto razmisljam francuzi sigurno koronu zovu karrrron

20. Uopste me ne interesuje, ja nikoga nisam napao prvi, a ta ‘odbrana’ je u stvari napad, kao kad je Hitler sam zapalio Rajhstag sto mu je bilo povod za napad, provokacija

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.