A da, ali sam isfrustrirana, vrlo je moguće da paradajz isečem u obliku Đavola i zakačim mu rogove i rep od čili paprike, oči od zrna bibera a očnjake od belog luka... ali mora da bude veći paradajz ili bar dva komada.
Buahahhahhahahahahaha
Od žene kojoj saviješ sarmu u vinovu lozu možeš za uslugu tražiti analni seks a Boh to ne preferira, evo ima ovde mladjih dečaka tipa Skauz i Plidu pa nek savijaju ja imam lepih godina već
Avl ne bi verovala kad žena nije isfrustrirana šta sve ume da skuva itd
Mada više kuvam tj spremam ja
Gospodin veliki
Boh brt promeni taj vrtić avatar nikako se naviknem
Stokere brt promeni taj vrtić avatar nikako se naviknem
Mada više kuvam tj spremam ja
Hoćeš moj meni?
Pošto obožavam da kuvam. Ne samo da kuvam, već i da serviram, dekorišem, obožavam mirise, boje, začine...
A da, ali sam isfrustrirana, vrlo je moguće da paradajz isečem u obliku Đavola i zakačim mu rogove i rep od čili paprike, oči od zrna bibera a očnjake od belog luka... ali mora da bude veći paradajz ili bar dva komada.
Buahahhahhahahahahaha
Ja imam samo jedan komad XD
Lepo od tebe but I am the chief.
Evo brt
Tvoj komad udeli svojoj lepšoj polovini. :D
Kad bi ti ja skuvao đuveč ne bi ti tako pričala
Dok ne uviješ sarme - ništa. I to u vinov list. :P hahahahhahahaha
Pa nisi mi ti kum
Ja sam dugme. :)
Od žene kojoj saviješ sarmu u vinovu lozu možeš za uslugu tražiti analni seks a Boh to ne preferira, evo ima ovde mladjih dečaka tipa Skauz i Plidu pa nek savijaju ja imam lepih godina već
Poštovanje za godine i porodicu.
Dobre su kasne 30te
Loša strana što se sva koplja lome na tebe tada.
Čestitam na preživljeno heh
ko mladji djecak ne imao dje pusku okaciti, ja i ranko rubezic lupali samare po hotelu moskva dok si ti bio u planu
Dobro vece drugari kako ste