Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
U prajmu
Na meni su se slomila mnogo ranije. Tako da uopšte nije to pitanje godina, nego samog života, okolnosti, dešavanja. Neka deca odrastu za noć jer moraju.
Je l okrenu pricu na sebe opet, hahaha, jbt ovo je nemoguce
Ko je osoba muškog pola koja je uzela profil od Avvl?
Melky
Ajde mori ne jedi pa ti gomna, uzima ti neko slatku mušku pažnju. Aj u kur
Mislim da melkić tako sebi gradi sagovornika.
Ko je Zapati uzeo profil?
Haha Galantni dominira s ovim counter attackovima
ejdus
Ovo zaista nije ok. Vi ste odje uživali u melkijevim slikama i želite to ljubomorno da zadržite za sebe. To je moje jedino objašnjenje.
Htela bi da ti melki gnječi pičić
Haha ako gledaš u Isaka Kleinera ovo zaista zvuči kao nešto što bi on rekao. Optička iluzija, aj probaj.
Kamo sreće da me znaš samo sat vremena, shvatila bi da nisam osoba koja ikome išta ustupa, naročito ne lične stvari kao što je recimo ovaj profil. Ustupila bih ti muškarca koji to nije ali ostalo ne bih. Uživaj i ne beri brigu.
Poznavalac si lika i dela doticnog?
Samo lika. Kao što rekoh.
Hahahahah namirisao elusive gamer girl
Ja tebe naprosto počinjem da mrzim.
Toliko si toksičan. Prosto me hraniš otrovom.
Zapata kad sazna da Vesnica zna za Kleinera:
https://vukajlija.com/ja-i-ti-mora-zazivimo-jebes-mi-sve/347257
Jos da je rekla da lik drži headcrab kao kucnog ljubimca, pa da se razvodim. Ovako, tanka prica