Prijava

Malo Šapčana zna da su među svakojakim vladarima imali i jednog vampira. I to onog najvećeg, transilvanijskog, Vlada Cepeša, koga je irski pisac Brem Stoker ovekovečio u svom bestseleru, i po čijem liku je snimljeno bezbroj holivudskih filmova.
Varovali ili ne, slavni Grof Drakula napustio je krajem 15. veka svoj dvorac u brdima Transilvanije kako bi vladao Šapcem.

Source: trust me bro

Čime su oni zadojeni jbt. Čist otrov. Ako se ne šale, i istinski ovo misle sve - ozbiljan level kompleksaša.

Taj rad, mrzimo na sve nedostižno i nerazumljivo, poput lisice što ne može da dovati groždje pa hejtuje ga da je kiselo. Odmah neprijateljstvo, baklje, istrebljivanje. Rednečki fašist alert.

Sreća pa vam autobuske karte od Niša i Pirota do Šapca koštaju trećinu plate, ne bismo mogli da živimo od vas ko Venecija od Kineza.

Reakcija na šabačke fore kad ih pričaju pred ljudskim bićima a ne pod šatru na svom šabanskom vašaru:
https://www.youtube.com/watch?v=K8E_zMLCRNg

Cek bomb na slici si stavio i Pristinu u civilizaciju, da li sam i ja jedan od vas? Da otvaram sampanj?

Nisam znao ali Šabac ima spomenik Šabana Šaulića.

„Mnogi misle da je Šabac šala, al’ je Šabac Beogradu glava...“ – zabeležio je, krajem 19. veka, jedan putopisac sa zapada, nakon boravka u ovom gradu prepunom slikara, glumaca, muzičara, pisaca...
A duhovna revolucija, po pravilu, prethodi industrijskoj. Otuda su u ovom, nekada lučkom gradu, počele da niču ciglane, pivare, banke, hoteli, carinarnica... Tako je Šabac dobio i „nadimak“: mali Pariz.
I danas, s punim pravom, Šabac može da se diči sloganom „Prva varoš Srbije“, ne samo zato što je varoški način života, dolazeći kroz njega iz Evrope, potisnuo srpsku kasabu - Šabac je i danas po mnogo čemu ostao prva varoš: arhitektonsko i urbanistički postavljen tako dobro, da ima kapacitet za duplo viće broj stanovnika nego što danas ima; uspešno je preživeo privatizaciju, a prisustvo desetina banaka mnogo govori o njegovom razvojnom i ekonomskom potencijalu.
Činjenice govore da se Šabac, i danas, razvija bolje i uspešnije od ostatka Srbije. To se, međutim, ne vidi u beogradskim i drugim medijima sa nacionalnom pokrivenošću. Upravo je to razlog za realizaciju projekta „Više od grada: prva varoš Srbije“: da građani Beograda i Srbije upoznaju svoju „prvu varoš“, da prepoznaju njene potencijale, te da imaju mogućnost da se i sami uključe u njen dalji razvoj.

AHAHAOO SMRDA MUDIĆ OKET FORE HOHOHOHHH
Zvala 1998. i rekla da joj ne trebaju njene stare ubuđosane fore, zadržite ih u Bejerdelenu

Da otvaram sampanj?

Šampanj ćemo otvoriti, otvoriti i popiti što kaže pesma.

Šabac - podparižje što se kae

AHAHAOO SMRDA MUDIĆ OKET FORE HOHOHOHHH
Zvala 1998. i rekla da joj ne trebaju njene stare ubuđosane fore, zadržite ih u Bejerdelenu

Istrigerovo se xD

Načisto sam istrigerovan ponavljaj to možda će onda da postane istina brt

Načisto sam istrigerovan ponavljaj to možda će onda da postane istina brt

Nemoj da se nerviraš ovo nema veze sa tobom.

Prva varoš Srbije moj Šmokljane, vidiš šta kažu istorijski spisi i dobro obavešteni zapadnjaci. Mi bre ovde kineskim štapićima jeli dok ste vi tu čerupali pečenu prasad rukama.

Nisam iz vojvodine ali sam bar vakcinisan, pametnom dosta

Prva turska varoš srbije LMAOOOO mi čerupali prasad vama vjera nije dozvoljavala a jbg brt šta ćeš

mi čerupali prasad vama vjera nije dozvoljavala a jbg brt šta ćeš

Hahahaha lol