Prijava

I Mane je nosio fes Šmokljo. Nemoj da mi glumiš Bugarina...

Pa naravno nije Mane iz Bure Baruta.

Sadio Mané kujundžija?

Lepo sam se ismejao, hvala drugari. Odoh spavati, ajd pa ostajte mi zdravo.

“Ko je imao sreće da se jutros probudi u Šapcu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.”

pametnom dosta.

Nema rasprave dok se celt ne ukljuci

Jer su u Šapcu nastale šansone originalne šabsone koje su Francuzi ukrali i preimenovali?

Ma kakav Šabac...

Verujte mi, Bombaš se možda malo i šali, ali Melkijades je ozbiljan u svemu što napiše. :)

Sabansoni, kondilomi za rome iz sapca

sabani jebeni, svoj identitet bazirali na onima koji su vladali nad njima, i time se ponose. na foru mi smo imali bolje mastere vi ste imali losije.

to se zove podanicki mentalitet. ne kapiraju da se mi ne identifikujemo time, i borimo protiv toga za razliku od njih. i zato nas drkaju kao vi ste turci, mi austrijanci.

a poenta je da se mi borili sa turcima da budemo srbi, a oni lizali muda svakom ko doso tu da im malo pokupi javna dobra, al da klavir pa mozemo da se pravimo gospoda.

identifikacija sa onima koji su im bili robovlasnici. mentalitet suznja. na tome bombas (i melkor) baziraju svoju superiornost.

jadno poprilicno, mozemo da se svadjamo, al verovatno je najbolje da ih pomazis po glavi i kazes "vazi, imali ste klavir i lepezu, bili ste gospoda".

stoji im to u nekom delu potsvesti pa izadje jednom godisnje kad naprave vasar, da dignu svoje seljastvo i tursko poreklo na kvadrat. ostatak vremena se iztrezne i nastave sa potiskivanjem sebe, i ubedjivanjem da su avangardna gospoda sto navija za partizan.

ili za zvezdu, ko melkor. kako li to objasnjavaju jebem li ga.

a i sama cinjenica da su propustili zicer u ovom mimu sto okacio melkor za avatar da mene proglase za ovog gastarbajtera sto doneo kokakolu i zvake, nego me tagovali ko fotografa lokalnog, govori o generalnoj nepaznji za detalje, poslu ofrlje, poturi kolac da pridrzi i slicnim karakteristikama kojima oni definisu ono sto je jug a oni kao nisu, nego vuku jebenu germansku kulturu.

jebivetri jebeni. sapcani.

to se zove podanicki mentalitet. ne kapiraju da se mi ne identifikujemo time, i borimo protiv toga za razliku od njih.

https://i.postimg.cc/d1CsP1Mg/Untitled.jpg

https://i.postimg.cc/ZKbSjjqG/Untitled.jpg

Google search, slavne istorijske licnosti Nishe
https://i.postimg.cc/cCD5FR9W/Untitled.jpg

Mozemo mi do sutra da se raspravljamo, istina je prosta: dok je sveta i veka, znači do apokalipse, grad će vam ostati poznat po klipu gde Ciganka zove žitelje Šapca Šabani. Znači sad dete od Subotice do Preševa da pitaš "šabac?" Reći će "heheheh šabaniii"

I to je tako.

Milic od Macve se prevrce u grobu od smeha

Usput, nema nikakve rasprave. To kad kazes da se raspravljamo, jeste kao kad Vardar Skoplje nedeljama pred utakmicu odrzava konferencije povodom gostovanja na Kamp Nou