Umjetnost

1. Sad ce maestro da krene da diluje ove tvoje slicice kao NFT po telegramu jer su oni njegovi..sta god..slabo isli

2. Kolko je do jaja ova slika..

3. Jeste slika dobra.
    Sve zlo i naopako o današpnjoj civilizaciji u jednoj slici, uspio sve da objedini. Samo još fali korona :D

4. Slika je toliko odlična da bih je kupio za dnevnog vjeruj mi

5. Ovo ti crtao !?!?!?

+1?!!

Melk?

6. Slika je toliko odlična da bih je kupio za dnevnog vjeruj mi

Za dnevnog vala i nije. Mislim, u te svrhe ide nešto dekorativno, a ne nešto gadno. Ne sporim umjetnički kvalitet, ali slika prikazuje gadne stvari, što i jeste cilj i poenta... ali zato nije za dnevnu sobu.

7. Slika je za galeriju. Za dnevnu sobu nije. Zapravo nije ni za jednu sobu... U svom domu se trebamo osećati prijatno.

8. Nisam to radio, ne znam ko je autor, ali je jako dobra (bar što se mene tiče). Apropo onoga da se više ništa dobro, kvalitetno i sveže ne stvara.

9. Kakav si ti bukvalista bratko, imam već u dnevnom što sam htio nego kažem u smislu da je za ne postidit se u dnevnom je okačit (jer ti tu dolaze gosti pa je na oku svima) kontashhh

10. Ja još čekam potvrdu da je on nacrtao ...
    Ova u sivilu i senkama seća na mene trenutno. Mislim takvo mi je stanje u glavi :D Zbunjena i sluđena u kučinama. Ko pile ... :D

11. Nije nacrtao, priznao je

12. Slika je rascep. Sve je rekla. ❤️ Hvala što si podelio.

13. Zbunjena i sluđena u kučinama.

Morao sam ovu zadnju reč slovo po slovo da čitam.. tek iz treći put sam uspeo da pročitam šta stvarno piše...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.