nisam bila cinicna smokljane kao sto rekoh niti smatram da se bilo ko ponasa iskljucivo po kondicioniranim lejbelima, niti karikiram bilo koga osim svog lack of know how al boze moj
mesni kako da ti pojede čvabalo kad je to rupa, znači mora ili da ti odgrize deo glavića ili ceo, ili samo da palaca jezikom ili zubima tu po rupi šta tačno objasni mi?
Ali čekaj ne može da odreaguje u fazonu kao laska mi to, ali ne dozivljavam te na taj nacin, nego odjebi jezivče gadiš mi se
nisam bila cinicna smokljane kao sto rekoh niti smatram da se bilo ko ponasa iskljucivo po kondicioniranim lejbelima, niti karikiram bilo koga osim svog lack of know how al boze moj
nobody understands me
meni ne pise na celu da mozes da me saleces nit sam ti ja avi nit pomoz kurac tkd
vuce, idi budi pacenik negde drugde.
bergase, znas sta ti je ciniti.
bergas ga pusi iz mosta, a ejdus iz filigrantski graciozne piruete
ne oftopikujte. bergase, pojedi mi čvabalo.
Ja. Nisam. Paćenik.
al ko se setio rupu za pisanje da nazove cvabalo i zasto
i kao da nije u totalitetu usvojeno, nego pomalo underground
Dobro neću te saletati
jebem li ga, ali je dobro ime za rupu za pisanje.
mesni kako da ti pojede čvabalo kad je to rupa, znači mora ili da ti odgrize deo glavića ili ceo, ili samo da palaca jezikom ili zubima tu po rupi šta tačno objasni mi?
figurativno smokljo
Zar nije gej reći muškarcu da ti puši kurac. Just saying
trazih i ranije etimologiju cvabala al nema nigde
mislim kad kazes pusi kurac bergase, nece bergas da uzme da odvoji kurac pa da zapali kraj i onda uziva uz viski puseci ga.
Bolje gej nego simp.
ignorisite ga samo, isparice
Puši kurac Bergase, ali ne i puši MI kurac Bergase
Nisam simp