Andrju Tejt
  • Mister_NO

Kakva su vam mišljenja o dotičnom gospodinu, njegovom liku i delu?
    Lično pasionirano mrzim tik-tok, jedino što sam znao do skoro je da je valjda jebo Mikejlu Piterson, i neka kompilacija kontroverznih izjava koja je žešći krindž i da je kacelovan.

Onda mi je ga jedan poznanik, mlađ lik spomenuo, u smislu da daje zapravo dobre savete, a pošto volim da pogledam incel i redpill sadržaje makar za schadenfreude reko ajd.
    Kada ga poslušaš u nekom normalnijem izdanju pošteno jeste ta njegova persona opet namerno preterana, i preglasna al recimo da je 2/3 onoga što priča dobar savet tim momcima od 20 godina, ostalo je prazno pušenje sopstvenog kurca, i ima umešano legitimne toksičnosti.

Ali sam se par i puta od srca smejao na njegova lupetanja.

• Š

Klasičan zlostavljač, ima nekolko klipova po netu gde šamara i pesniči ribe i steže im kaiš oko vrata a one ga posle toga brane po internetima pričajući kako je to sve bilo pod pristankom. To se traži danas jebiga, neko da je našamara i očepi od kurca, a ne nice guy fegetčina da je miluje kao ja.

• P

Mnogo gotivan momak, ima neke nenormalne stavove i jedenja govanja ali u sustini dosta istine zbori

• TS

hahhah smokljan preduhovita internet persona i individuica najozb

• Mali Mujo

Ne znam, nisam se udubljivao u njegove klipove, po onome sto sam vidio, jos jedan klasican prodavac magle i vonabi alfa mejl, koji koristi cinjenicu da mejnstrim mediji i drustvo pokusavaju da od muskaraca naprave pickice, simpove ili trandze i onda samim tim sto udara kontru na to, klinci se loze na njega i misle da je mesija, ali mu se vidi nekako da je zelen i da je i sam klinac, nema tu stvarnu stabilnu musku energiju, niti pita decicu da li pavkaju

• melkijades

Nijezanju
    Niiijezanjuuu

• P

Mujo, sve to stoji ali ja volim da neko malo ovoj omladini saopšti surove istine pa koliko god on sam bio fejk, jer ono sto im saopstava je tacno jbg u najmanju ruku imaces manje ovih Dr Vukova a neces probuditi neku mizoginiju jer jbg ipak to saopstavas incelima. Win win situacija.

• Mali Mujo

Da, da, naravno, nek mu je i svaka 10. pametna, opet znaci nesto, samo kazem da ne mislim da je neki veliki mesija i revolucionar kakvim ga neki predstavljaju

• Mister_NO

Pazi, lik ima svoj neki "univerzitet" gde ljudi bukvalno botuju za njega, kače njegove klipove gde lupeta neke kontroverze, namerno, da bi se rasplamsalo u komentarima pičkaranje, i onda pregledi, klikbejt vesti. Svi se pitaju ko je on, pa guglaju. Ovi što pene na njega i pričaju kako ga treba zabraniti bukv igraju kako on svira.

• Š

Da ne pričam što je lik glup ko tri kurca a pokušava sebe da predstavi kao nekog elokventnog oratora i debatora koji sve na galamu vata ništa suvislo ne ume da izusti nego je eto 'lep' i 'harizmatičan' pa ga slušaju lobotomiti.

• P

Elokventan i vispren, kakva galama, liku riječi teku ko iz česme svakačas. Vala da je lijep i nije samo je građen ko mister no al jbg bio je bokser neki sta li

• P

Jeste li upratilu kako je sahranio onog nekog true geordiea, nekakav simp sto moli ribe da mu guraju dildo u bulju a po youtubeu je neko mudo valjda lol

• Š

Ono ako se smatra za elokventnost onda mi je jasno zašto smo tu gde jesmo ovako generalno kao ljudska rasa

• Mister_NO

Nije glup lik. To sigurno.
    Uličarska verzija Džordana Pitersona je možda najbolji opis.

samo je građen ko mister no al jbg bio je bokser neki sta li

Kikbokser. I ima 15 cm visine u odnosu na mene hahaha jbg

• houltu9l

U pravu je za neke stvari koje svi znamo o zenama a ne smemo reci inace nista posebno pametan.

• Š

Ma ćale mu je bio neki šahovski velemajstor tako da ima te neke genetske predispozicije za visok kvocijent inteligencije i definitivno zna kako sve to da najefektivnije iskoristi i unovči.

• Mister_NO

Ima malo daddy issues.

• Bata Sale

Sta vi decki radite...

• houltu9l

Nije cudo sto ga zene mrze otkrio je njihove trikove i manipulacije.

• houltu9l

A nije bio bilo ko bio najtrazeniji na Guglu pre nekoloko meseci.