Prijava

Kakva su vam mišljenja o dotičnom gospodinu, njegovom liku i delu?
Lično pasionirano mrzim tik-tok, jedino što sam znao do skoro je da je valjda jebo Mikejlu Piterson, i neka kompilacija kontroverznih izjava koja je žešći krindž i da je kacelovan.

Onda mi je ga jedan poznanik, mlađ lik spomenuo, u smislu da daje zapravo dobre savete, a pošto volim da pogledam incel i redpill sadržaje makar za schadenfreude reko ajd.
Kada ga poslušaš u nekom normalnijem izdanju pošteno jeste ta njegova persona opet namerno preterana, i preglasna al recimo da je 2/3 onoga što priča dobar savet tim momcima od 20 godina, ostalo je prazno pušenje sopstvenog kurca, i ima umešano legitimne toksičnosti.

Ali sam se par i puta od srca smejao na njegova lupetanja.

Klasičan zlostavljač, ima nekolko klipova po netu gde šamara i pesniči ribe i steže im kaiš oko vrata a one ga posle toga brane po internetima pričajući kako je to sve bilo pod pristankom. To se traži danas jebiga, neko da je našamara i očepi od kurca, a ne nice guy fegetčina da je miluje kao ja.

Mnogo gotivan momak, ima neke nenormalne stavove i jedenja govanja ali u sustini dosta istine zbori

hahhah smokljan preduhovita internet persona i individuica najozb

Ne znam, nisam se udubljivao u njegove klipove, po onome sto sam vidio, jos jedan klasican prodavac magle i vonabi alfa mejl, koji koristi cinjenicu da mejnstrim mediji i drustvo pokusavaju da od muskaraca naprave pickice, simpove ili trandze i onda samim tim sto udara kontru na to, klinci se loze na njega i misle da je mesija, ali mu se vidi nekako da je zelen i da je i sam klinac, nema tu stvarnu stabilnu musku energiju, niti pita decicu da li pavkaju

Nijezanju
Niiijezanjuuu

Mujo, sve to stoji ali ja volim da neko malo ovoj omladini saopšti surove istine pa koliko god on sam bio fejk, jer ono sto im saopstava je tacno jbg u najmanju ruku imaces manje ovih Dr Vukova a neces probuditi neku mizoginiju jer jbg ipak to saopstavas incelima. Win win situacija.

Da, da, naravno, nek mu je i svaka 10. pametna, opet znaci nesto, samo kazem da ne mislim da je neki veliki mesija i revolucionar kakvim ga neki predstavljaju

Pazi, lik ima svoj neki "univerzitet" gde ljudi bukvalno botuju za njega, kače njegove klipove gde lupeta neke kontroverze, namerno, da bi se rasplamsalo u komentarima pičkaranje, i onda pregledi, klikbejt vesti. Svi se pitaju ko je on, pa guglaju. Ovi što pene na njega i pričaju kako ga treba zabraniti bukv igraju kako on svira.

Da ne pričam što je lik glup ko tri kurca a pokušava sebe da predstavi kao nekog elokventnog oratora i debatora koji sve na galamu vata ništa suvislo ne ume da izusti nego je eto 'lep' i 'harizmatičan' pa ga slušaju lobotomiti.

Elokventan i vispren, kakva galama, liku riječi teku ko iz česme svakačas. Vala da je lijep i nije samo je građen ko mister no al jbg bio je bokser neki sta li

Jeste li upratilu kako je sahranio onog nekog true geordiea, nekakav simp sto moli ribe da mu guraju dildo u bulju a po youtubeu je neko mudo valjda lol

Ono ako se smatra za elokventnost onda mi je jasno zašto smo tu gde jesmo ovako generalno kao ljudska rasa

Nije glup lik. To sigurno.
Uličarska verzija Džordana Pitersona je možda najbolji opis.

samo je građen ko mister no al jbg bio je bokser neki sta li

Kikbokser. I ima 15 cm visine u odnosu na mene hahaha jbg

U pravu je za neke stvari koje svi znamo o zenama a ne smemo reci inace nista posebno pametan.

Ma ćale mu je bio neki šahovski velemajstor tako da ima te neke genetske predispozicije za visok kvocijent inteligencije i definitivno zna kako sve to da najefektivnije iskoristi i unovči.

Ima malo daddy issues.

Sta vi decki radite...

Nije cudo sto ga zene mrze otkrio je njihove trikove i manipulacije.

A nije bio bilo ko bio najtrazeniji na Guglu pre nekoloko meseci.